Leszbikusnak nézték Csobot Adélt

RTL 2 Csobot Adél műsorvezető megosztottság Facebook ValóVilág 6 BeleValóVilág leszbikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub X-Faktorából megismert énekesnő nem először kap a csatornánál műsorvezetői feladatokat. Az After-X után most a BeleValóVilágban láthatjuk, a fogadtatása pedig hasonló, mint korábban. Divatos szóval élve: megosztó.

Még csak néhány napja indult el a ValóVilág 6 háttérműsora Csobot Adél és VV Béci vezetésével, a nemrégiben rövid hajra váltó énekesnő máris kap hideget-meleget. Vannak, akik már az új külsejével sincsenek kibékülve, mások azonban csupán néznék a mellbimbó-villantása miatt is népszerű, szexi tévést, ám műsorvezetői kvalitásait nem tartják túl nagyra. A legtöbben az alábbi képet kommentelték, ahol Adél eddig nem látott frizurával pózol.

Forrás: Csobot Adél Facebook-oldala

"Azta Adél, hirtelen azt hittem, valami leszbi csajszi áll ott! Szörnyű lett a hajad! Ez a stílus nem a tied, inkább vagy te egy jazzdíva!" - írta nem túl hízelgő véleményét egy kommentelő.

"Szépnek szép, csak éppen nem odavaló, nem tudom, mért ragaszkodnak ennyire hozzá..." - fűzte hozzá egy másik facebookozó.

Ugyanott ilyeneket is olvashattunk:

"Adél változtass a nyávogásodon,mert nagyon idegesítőőő".

"Nincs azzal baj, hogy mást is kipróbálsz, de elsősorban énekesnő vagy, méghozzá nagyon jó. Oda olyan ember menjen, aki nem tud énekelni".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.