Szikora személyiségét is ellopták

Forrás: Life.hu/Hámori Zsófia -
Sarka Kata Szikora Róbert X-Faktor Facebook öngyilkosság közösségi oldal fenyegető zenész R-GO RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olyan hírek jelentek meg az interneten, miszerint az R-Go frontembere öngyilkosságra készül.

Szerencsére a rossz hírt nem az eredeti Szikora Robi posztolta a közösségi oldalán. Sarka Kata után most az X-Faktor mentorának személyiségével éltek vissza. A szélhámos annyira profi ál-Szikorának bizonyult, hogy a híresség ismerősei is elhitték, a zenész öngyilkosságra készül – tudta meg a Bors.

Forrás: Life.hu/Hámori Zsófia

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Hallgasd meg ByeAlex dalát azeriül!http://www.life.hu/bulvar/20140204-byealex-kedvesem-cimu-dalat-enekelte-az-azerbajdzsanban-eurovizios-dalvalogaton-egy-versenyzo.htmlByeAlex Kedvesem című számát választotta egy énekes az azerbajdzsáni Eurovíziós válogatóműsorban.TV + Bulvár--Nem várja tárt karokkal városa VV Lacit, bujdosnia kell?http://www.life.hu/bulvar/20140203-vv-lacit-nem-varja-a-varosa-szombathely-tart-karokkal-haza.htmlNem várja tárt karokkal Szombathely a kiesett VV Lacit, és nem azért, mert sajnálják, hogy őt szavazták ki a nézők vasárnap este a Villából.TV + BulvárOrigoSchobert Larának füstös, soulénekes hangja vanhttp://www.life.hu/bulvar/20140131-schobert-laranak-fustos-feka-hangja-van-es-indul-az-enek-iskolajaban.htmlSchoberték méltán lehetnek büszkék elsőszülöttjükre. Az immár 11 éves Lara bejutott az Ének iskolája legjobb 70 jelentkezője közé.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.