Berki Krisztián nem magyarázkodik

2014.02.06. 16:47

Mint ahogyan a Life.hu is megírta, összepakolt és otthagyta Berki Krisztiánt Hódi Pamela. A fiatal anyuka magával vitte kislányukat is, ami a testépítőt megviselte. 

Az újabb Berki-Hódi-balhé elindítója az a fotó volt, amelyen a sportoló egy ismeretlen, csinos hölgy társaságában ebédel. Krisztián felháborodott. 

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Nagyon mérges vagyok, hogy beavatkoztak az életembe, én sem vájkálok máséban. Nem hiszem el, hogy valakinek nincs jobb dolga, mint hogy engem fotózgasson és hülyeségeket magyarázzon bele. Miért nem kérdezi meg először, hogy mi van? Miért gondolja mindenki azt, hogy a Berki le is fekszik azzal, akivel leül kávézni? Miért hiszik, hogy a Berki csak sumákol? Nehogy már magyarázkodnom kelljen, hogy megcsalom-e Pamelát, vagy sem, nehogy már be kelljen számolnom arról, hogy találkozom valakivel, vagy sem" – fakadt ki a Borsnak. "Ez egy megbeszélés volt, és pont. Ahogy eddig, ezután sem tud majd senki az üzleti ügyeimről" – tette hozzá. 

A napilap információi szerint Pamela a szülői házba költözött. Berki kijelentette, hogy nem megy utána, magyarázkodni sem fog, azt várja, hogy gyermeke mamája - aki egyelőre nem nyilatkozik -  lássa be, hogy tévedett. 

 

Berki KrisztiánHódi PamelaÉdes ÉletszakításhűtlenségmegcsalásTV2