Lassan összeáll a puzzle: ő vezeti a Csillag születiket

Forrás: Instagram/Csillag születik -
Hajós András Hernádi Judit zsűritagok Puzsér Róbert Éjjel-nappal Budapest Ördög Nóra Lilu Lali Pikali Gerda Csillag születik Instagram RTL Klub Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elkezdődött a találgatás, vajon ki vezeti majd az RTL Klub hamarosan induló Csillag születik című műsorát. A csatorna máris elhúzta a mézesmadzagot a rajongók orra előtt... 

A leendő műsorvezetőt, azaz csak egy testrészét a műsor Instagram oldalán mutatták meg:

A legtöbben Ördög Nórára tippelnek Forrás: Instagram/Csillag születik

Ám egyelőre nemcsak a műsorvezető kilétét - bár a fotóból nem nehéz kitalálni -, de a tavasszal induló tehetségkutató zsűrijének összetételét sem árulják el a csatornánál.

Annyit már tudni lehetett korábban is, hogy a 2012-es műsor legmegosztóbb ítészével, Puzsér Róberttel nem számolnak a készítők, Hajós András a TV2 Ének iskolájában, Pokorny Lia pedig szintén a konkurenciánál, A Nagy Duettben vállalt feladatot. A Blikk információi szerint Hernádi Judittal sem tervez most a csatorna, ugyanis merőben új zsűritagokkal indítják el a következő szériát.

"A Csillag születik tavasszal induló ötödik évadában készülünk néhány meglepetéssel, ezek között pedig valóban az egyik legfontosabb újdonság a vadonatúj zsűri lesz" - nyilatkozta a napilapnak Schiwert-Takács László, a Csillag születik kreatív felelős szerkesztője, aki nem mondhatott konkrét neveket, hiszen még zajlik a zsűricasting is. A találgatások persze máris elindultak, meg nem erősített információk szerint pedig Rékasi Károly, Pikali Gerda és az Éjjel-nappal Budapest Lalija is az esélyesek között van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.