Megúszta a whiskys botrányt Stohl András

Forrás: Rostás Bianka/Life.hu -
színész ittas állapot Stohl András ittas járművezetés whisky RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ahogyan a Life.hu megírta, Stohl András éjjel egy barátja születésnapját túlságosan is felszabadultan ünnepelte. Pénz nem volt nála, beengedték, de miután magához vett egy üveg whiskyt, biztonsági őrök kérték fel, hogy távozzon. A színész elismerte a történteket, és kijelentette, szégyelli magát. Nos, úgy tűnik ennyivel pont meg is ússza. 

Az ittas vezetésért börtönbüntetésre ítélt színész rosszabbul is járhatott volna a pénteki buli után, de szerencséje van. A népligeti klub üzletvezetője a Blikknek elárulta, nem jelentették fel Stohlt, amiért péntek hajnalban megdézsmálta a szórakozóhely zárva tartó VIP-részlegét.

Forrás: Rostás Bianka/Life.hu

"Olyan alacsony az értékhatár, hogy semmi értelme sincs" – nyilatkozta a klub üzletvezetője, aki ezzel sok kellemetlenségtől kímélte meg Bucit.

Kamarás Péter ügyvéd szerint szabálysértési eljárás várt volna Bucira, ha feljelentik. "Amennyiben bizonyított, hogy elemelte az italt, és ez nem éri el a 50 ezer forintot, akkor az tulajdon elleni szabálysértésnek számít. Ez pénzbírságot von maga után. Az összeg kiszabásánál figyelembe veszik az eltulajdonított értéket és azt, hogy az elkövető mekkora jövedelemmel rendelkezik" – közölte a napilappal Kamarás.

A Dal: "Amíg ilyen a zsűri, addig ne várj mást!"http://www.life.hu/bulvar/20140217-az-mtva-a-dal-cimu-musoranak-2014-es-dontojeben-kiraly-viktor-bogi-new-level-empire-depresszio.htmlTalán sosem pörög jobban a Facebook, mint a tehetségkutatók és "szavazásos műsorok" idején. A nézők ma már nem elégednek meg a passzív, tévé előtti befogadás élményével, hanem a közösségi oldalon is szeretnek hangot adni a véleményüknek. Nos, A Dal középdöntője kapcsán is így történt. TV + BulvárMegúszta a whiskys botrányt Stohl Andráshttp://www.life.hu/bulvar/20140218-stohl-andras-szineszt-az-rtl-klub-egykori-musorvezetojet-nem-jelentik-fel-whiskylopasert.htmlMint ahogyan a Life.hu megírta, Stohl András éjjel egy barátja születésnapját túlságosan is felszabadultan ünnepelte. Pénz nem volt nála, beengedték, de miután magához vett egy üveg whiskyt, biztonsági őrök kérték fel, hogy távozzon. A színész elismerte a történteket, és kijelentette, szégyelli magát. Nos, úgy tűnik ennyivel pont meg is ússza. TV + BulvárPucér testrészeikkel gyűjtenek lájkothttp://www.life.hu/bulvar/20140214-a-life-hu-heti-bulvarkokteljaban-nanasi-pal-varga-viktor-cinthya-dictator-szecsodi-kari-balint.htmlSztárhírekben az elmúlt héten sem szűkölködtünk. Szerelem, házasság, eljegyzés és pucérkodások mellett sajnos betegségekről is be "kellett" számolnunk.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.