Elítélték VV Cristofelt

Forrás: Life.hu -
közmunka bántalmazás bíróság ítélet VV Veronika RTL Klub VV Cristofel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Testi sértés, személyes szabadság korlátozása és becsületsértés miatt jogerősen bűnösnek találta és 300 óra közérdekű munkára kötelezte a bíróság Cristofelt, mert két évvel ezelőtt megverte korábbi szerelmét, VV Veronikát. Ha ezt nem teljesíti, akkor börtönbe kell vonulnia.

Cristofel megkönnyebbült az ítéleten, hiszen súlyosabbra számított. Az ítélethirdetéskor fellélegzett és még keresztet is vetett - írja a Blikk.

Forrás: Life.hu

Cristofel 2012 áprilisában veszett össze akkori szerelmével, VV Veronikával, és úgy megverte, hogy
a lányt kórházba kellett szállítani. A valóságshow-hős már akkor sem tagadta tettét,
bevallotta: valóban kezet emelt volt párjára, amit azóta rettentően megbánt. Nem ez volt azonban az utolsó alkalom, hogy a férfi nőt vert! Veronika után, tavaly ősszel megütötte akkori barátnőjét, Vivient is. Cristofel olyan durván rúgta és fojtogatta a lányt, hogy kórházba kellett vinni.

Megúszta a whiskys botrányt Stohl Andráshttp://www.life.hu/bulvar/20140218-stohl-andras-szineszt-az-rtl-klub-egykori-musorvezetojet-nem-jelentik-fel-whiskylopasert.htmlMint ahogyan a Life.hu megírta, Stohl András éjjel egy barátja születésnapját túlságosan is felszabadultan ünnepelte. Pénz nem volt nála, beengedték, de miután magához vett egy üveg whiskyt, biztonsági őrök kérték fel, hogy távozzon. A színész elismerte a történteket, és kijelentette, szégyelli magát. Nos, úgy tűnik ennyivel pont meg is ússza. TV + BulvárOrigoA Dal: "Amíg ilyen a zsűri, addig ne várj mást!"http://www.life.hu/bulvar/20140217-az-mtva-a-dal-cimu-musoranak-2014-es-dontojeben-kiraly-viktor-bogi-new-level-empire-depresszio.htmlTalán sosem pörög jobban a Facebook, mint a tehetségkutatók és "szavazásos műsorok" idején. A nézők ma már nem elégednek meg a passzív, tévé előtti befogadás élményével, hanem a közösségi oldalon is szeretnek hangot adni a véleményüknek. Nos, A Dal középdöntője kapcsán is így történt. TV + BulvárPucér testrészeikkel gyűjtenek lájkothttp://www.life.hu/bulvar/20140214-a-life-hu-heti-bulvarkokteljaban-nanasi-pal-varga-viktor-cinthya-dictator-szecsodi-kari-balint.htmlSztárhírekben az elmúlt héten sem szűkölködtünk. Szerelem, házasság, eljegyzés és pucérkodások mellett sajnos betegségekről is be "kellett" számolnunk.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.