ByeAlex: "Unalmasak a tehetségkutatók"

Forrás: ByeAlex/Facebook -
X-Faktor TV2 Varga Viktor Megasztár ByeAlex Krasznai Tünde A Dal Csillag születik RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dal digitális kommentátora kijelentette: unja a banális tehetségkutatókat a magyar közönség. Kijelentése fura, ugyanis a tavalyi eurovíziós elődöntők előtt róla sem sokan hallottak még. 

"A közönség már unja a banális tehetségkutatókat, amelyekhez képest már egy vödör kő is atomvillanást képvisel izgalmak tekintetében. Lassan már az ország nyolcvan százaléka jelentkezett ilyen műsorokba, és kezdünk rájönni, hogy sem a tehetséget, sem a rátermettséget nem lehet tanulni. Vannak olyan tehetségkutatósok, akik igazán figyelemre méltók – többek között Kállay-Saunders Andris, Pál Dénes vagy Király Viktor –, de a legtöbbjük sajnos nem különösebben érdekes. Akkor is civilek maradnak, ha művész úrnak vagy asszonynak nevezik őket ezekben a műsorokban"fogalmazta meg kritikáját a Borsnak az előadó, és hozzátette, az Eurovíziós Dalverseny más.

Forrás: ByeAlex/Facebook

"Ezen a ver­senyen sokat számít az angoltudás, nem úgy, mint egy átlagos hazai vetélkedésben. Tavaly én úgy tapasztaltam, hogy a fejlett nyugati országok közönsége valósággal rosszul lesz a helytelen, rossz kiejtésű angoltól, ezért tényleg csak a stabil tudással rendelkező énekesnek javasolnám az idegen nyelvet. Másrészt itt a dalok versenyeznek, nem pedig az előadók" – magyarázta.

ByeAlex véleményét egyébként több, a tehetségkutatók valamelyikében feltűnt énekes is osztja. Varga Viktor például bár hálás a Csillag születiknek, hozzáteszi, úgy véli, felhígult a tehetségkutatás. Krasznai Tünde szerint a tehetség mindenképpen utat tör magának. Kijelentése különös, ugyanis az ő kvalitásait pont a legutóbbi X-Faktorban ismerte meg az ország. "Tíz éve azt hittük, mindent elértünk a Megasztárral, majd rájöttünk, hogy ez csak egy lufi" - jelentette ki Dér Heni.

A Dal: "Amíg ilyen a zsűri, addig ne várj mást!"http://www.life.hu/bulvar/20140217-az-mtva-a-dal-cimu-musoranak-2014-es-dontojeben-kiraly-viktor-bogi-new-level-empire-depresszio.htmlTalán sosem pörög jobban a Facebook, mint a tehetségkutatók és "szavazásos műsorok" idején. A nézők ma már nem elégednek meg a passzív, tévé előtti befogadás élményével, hanem a közösségi oldalon is szeretnek hangot adni a véleményüknek. Nos, A Dal középdöntője kapcsán is így történt. TV + BulvárBatánovics Lilire az MDC vigyázhttp://www.life.hu/bulvar/20140214-az-rtl-klub-x-faktoranak-enekesnojere-az-mdc-fiuzenekar-tagjai-vigyaznak.htmlAz X-Faktor felfedezettjének néhány hónappal ezelőtt kikapták a kezéből a telefonját, az MDC tagjai pedig úgy döntöttek, testőrei lesznek Lilinek. TV + BulvárOrigoMegválik gyönyörű, szőke hajától Szabó Zsófihttp://www.life.hu/bulvar/20140214-szabo-zsofi-a-joban-rosszban-szinesznoje-karaktere-betty-tanakis-kedveert-levagatja-a-hajat.htmlHatalmas változások előtt áll Szabó Zsófi, legalábbis ami a külsejét illeti. A fiatal színésznő szerepe kedvéért áldozza fel hosszú, szőke tincseit. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.