Ki nyeri meg A Dalt? - Szerintünk

Forrás: MTVA -
győztes esélyes jelölt A Dal 2014
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eljött a döntés napja. Ma este kiderül, kit szeretne az ország az Eurovízió 2014-es versenyében Koppenhága színpadán látni. Esélylatolgatásunk következik. 
Forrás: MTVA

Király Viktor: Running Out Of Time - Ő a mi világszínvonalú aranyifjúnk, aki már a tehetségkutatóban botlás nélkül menetelt, a pletykák szerint nem is nagyon sikerült senkinek sem befognia, végig az élen állt. Az SMS-ezők szeretik, szinte biztosan ott lesz a négyben.

Forrás: MTVA

Bogi: We All - Életvidám zene, cuki lány, de még nagyon fiatal. Jó lenne, ha mi, magyarok ennyire könnyedek tudnánk lenni, ám sajnos erre kevés az esély. Szerintünk az utolsó pillanatban elfordulnak tőle a nézők, így a végjáték előtt búcsúzik, de ha mégsem, akkor illene nekünk is megfogadnunk valamit: nos, ha Bogi a négy között lesz, egy egész álló nap beszélgethettek vele a Life.hu-n. Megoldjuk!

Forrás: MTVA

Depresszió: Csak a zene - 20 év alatt masszív rajongótábort építettek, akik kihasználva, hogy nem emeltdíjas az SMS, szépen megszórják a csapatot. A négy közé várjuk, kérdés, hogy mit szól majd Európa az átlagosan zúzós, 12 egy tucat metálbandához...

Forrás: MTVA

New Level Empire: The Last One - Slágeres hangzás, sodró ritmus. Szerintünk ez a dal első hallásra megjegyezhető, az pedig nem éppen elhanyagolandó szempont egy ilyen versenyben. Kellően "zúgós" is, szóval örömmel jelölnénk.

Forrás: MTVA

Kállay-Saunders András: Running - András nagy kedvencünk, aki évről évre magas színvonalú dallal jelentkezik. Nekünk ugyan a tavalyi egy kicsit jobban tetszett, mint az idei, de sebaj. Andrással szívesen összezavarnánk egy kicsit az Eurovíziót - hadd higgyék, titkon egy amerikai pasit neveztünk be a versenybe!

Forrás: MTVA

Fool Moon: It Cant Be Over - Már tavaly - amikor ByeAlexet beválogatták a tíz legszexibb pasi közé - tudtuk, a magyar pasik szexisségben bárkit lemosnak a pályáról. Szerintünk ezek a guszta fiúk ott lesznek a négy között, mert nemcsak kellemesek, de a daluk sem rossz.

Forrás: MTVA

Pál Dénes: Brave New World - Na, ő az igazi varázslat. Ha a gyönyörű hangú fiú szemét legalább annyira szeretik a koppenhágai operatőrök, mint a magyarok, akkor ő lehet a titkos fegyverünk

Forrás: MTVA

HoneyBeast: A legnagyobb hős - Más a hangszín, mégis valahogy az édesanyjára, Hernádi Juditra emlékeztet a HoneyBeast énekesnője. A magyar szövegű dal sokat mond, nem véletlen, hogy a döntőbe is a közönség juttatta be. Kíváncsian várjuk, mennyire tetszik most a szavazóknak!

Forrás: MTVA

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.