győztes MTVA New Level Empire Koppenhága Bogi A Dal 2014 ByeAlex tipp Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tavalyi Eurovíziós Dalverseny győztese, ByeAlex a Life.hu-nak elmondta: őt meglepte Kállay-Saunders András győzelme.

Alex mást tartott esélyesnek a végső győzelemre, de nagyon örül, hogy barátjának harmadik nekifutásra sikerült a bravúr.

Forrás:MTVA
Kállay-Saunders András: "Még fel sem fogtam, hogy megnyertem"http://www.life.hu/bulvar/20140223-kallay-saunders-andras-a-dal-gyoztese-nyilatkozott-nekunk-holnap-csak-irom-a-koszoneteket.htmlAz énekes harmadszor futott neki az Eurovíziós dalversenynek, és ezúttal sikerre vitte dalát! A Life.hu-nak közvetlenül a győzelem után nyilatkozottTV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huA Dal döntőjéről jelentkezünk - Miniinterjúk a backstage-bőlhttp://www.life.hu/bulvar/20140222-a-dal-2014-donto-backstage.htmlMa rendezik A Dal döntőjét. Az élő showműsorban eldől, hogy a nyolc finalista közül ki képviseli Magyarországot a májusi koppenhágai nemzetközi megmérettetésen. A Life.hu a helyszínen miniinterjúkat készített a versenyzőkkel.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huDemonstráció A Dal miatt az MTVA székházánálhttp://www.life.hu/bulvar/20140222-demonstracio-a-dal-miatt-az-mtv-szekhazanal.htmlA Life.hu újságírója a backstage-ből jelenti: furcsa demonstrálóra bukkantunk az MTVA székházánál.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.