Hajdú Péteren röhög az ország - Pokoli percek A Nagy Duettben

Forrás: TV2 -
A Nagy Duett Zoltán Erika produkció extra Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fekete Laci szerint záróra után a kocsmában mindenki jobban énekel, mint ő vagy Hajdú Péter. Bár a tévés rengeteget gyakorolt, a produkción ez nem érződött egy pillanatig sem, mégis ez az, amiről hétfőn mindenki beszél.

"Nagyon megörültem, amikor megláttam, hogy te lettél az extra produkció. Ez a lelkesedés egészen addig tartott, amíg el nem kezdtél énekelni. Amit tudsz, azt stabilan hoztad. Azt a semmit!" - mondta Hajdú Péter és Zoltán Erika közös produkció Dobrády Ákos.

Forrás: TV2

"Az elején elcsúsztam egy fél hanggal" - védekezett Hajdú, de erre Kasza Tibi nem tudta visszafogni magát. "Pokoli percek voltak" - összegezte a szülinapos zsűritag. "Amint szentelt vízzel megmosom a fülemet, újra jól leszek." Ezután Hajdú Péter sem fogta vissza magát: "Azt kívánom, éld meg azt a szép kort, amennyinek most kinézel!" - válaszolt vehemensen. Balázs Klári azért megjegyezte, hogy minden tisztelete Zoltán Erikáé, aki alázattal állt Hajdú Péter mellett.

Nézd meg a kihagyhatatlan pródukciót!

Hajdú Péter a Life.hu-nak azt nyilatkozta, biztos volt benne, hogy a közönség visszaszavazza őket A Nagy Duettbe. "Az ok egyszerű: azért, hogy röhögjenek rajtam. A néző, ha megnézi, mit művelek, azt gondolná, hogy nem készülünk a műsorra és ez csak valami improvizáció. Elárulom, ahhoz, hogy valamit ilyen rosszul el tudjak énekelni, ahhoz is készülni kell, anélkül még ennyire sem menne."

Hajdú Péter: "Lehet rajtam röhögni!"http://www.life.hu/bulvar/20140222-hajdu-peter-zoltan-erikaval-tancol-es-enekel-a-nagy-duettben.htmlKihagyhatatlan élmény lesz Hajdú Péter és Zoltán Erika párosa a vasárnap esti Nagy Duettben. Hajdú fényes diszkó-zakóban pörög majd a hátsóján a '80-as évek bulizenéjére!TV + Bulvár--Megtudtuk, mi Sarka Kata álomhasának titkahttp://www.life.hu/ez-zsir/20140218-sarka-kata-hasa-tokeletes-a-nagy-duettben-megmutatta-hasizmait-ime-a-tippjei.htmlA Nagy Duett közben megakadt a szemünk Hajdú Péter feleségének tökéletes hasizmain. Ebben nem lenne semmi meglepő, hiszen Kata még csak 28 éves, és sportos életet él. Attól azonban, hogy Kata már túl van két szülésen, és mindkét terhessége alatt több mint 30 kilót szedett fel, már mindjárt másként nézünk rá. Kíváncsiak voltunk, mi a szexi celebmami titka – csináljátok utána!Ez Zsír!--Sarka Kata produkciója kiverte a biztosítékothttp://www.life.hu/bulvar/20140217-a-tv2-a-nagy-duettjebol-sarka-katanak-es-nem-karasz-robinak-kellett-volna-kiesnie-a.htmlAhogy a Life.hu csapatának, úgy A Nagy Duett nézőinek is fájt Sarka Kata produkciója. Kommentelők úgy vélik, igazságtalanság történt, és nem Kárász Robinak és Oroszlán Szonjának kellett volna kiesnie a show-műsorból. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.