Újra Megasztár a TV2-n

Forrás: MTVA -
Caramel Rúzsa Magdi TV2 rendhagyó mód tehetségkutató Megasztár Tóth Vera évforduló műsor Radics Gigi Tolvai Reni Kállay-Saunders András Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2014-ben indulásának tizedik évfordulóját ünnepli minden idők egyik legsikeresebb énekes tehetségkutatója, a Megasztár. Ennek örömére a csatorna Megasztár 10! címmel rendhagyó műsorral készül.

A tehetségkutató 2004-ben indult és számos énekesnek adott bemutatkozási és kiugrási lehetőséget. Tóth Vera, Molnár Ferenc Caramel, Rúzsa Magdolna, Király Viktor, Tolvai Reni, Radics Gigi, Kökény Attila, Hien, Kállay-Saunders András, vagy éppen Gáspár Laci mára már megkerülhetetlen szereplői a magyar zenei életnek. Tehetségük megkérdőjelezhetetlen, számos telt házas koncertet, arany- és platinalemezeket, szakmai díjakat tudhatnak maguk mögött.

Radics Gigi volt a Megasztár utolsó szériájának győztese Forrás: TV2

A március 15-én induló kétórás műsorsorozat minden epizódja egy-egy évadot idéz meg. A nézők újra átélhetik a legmeghatározóbb pillanatokat, meghallgathatják a legszebb dalokat, mindezt megfűszerezve az adott évad szereplőivel készült friss beszélgetésekkel.

Megtudhatjuk, kinek milyen különleges, megható, vagy éppen mosolyfakasztó emlékei vannak a műsorral kapcsolatban, merre vitt az útja a Megasztár óta. A műsort Tilla vezeti, aki mind a hat szériában műsorvezetőként vett részt, ismeri a versenyzőket, a Megasztár-történelmet, a zsűritagokat és természetesen műsorvezető-társait.

Megtámadták Gáspár Győzőthttp://www.life.hu/bulvar/20140224-a-tv2-edes-eletenek-szereplojere-gaspar-gyozore-ratamadtak.htmlKitört a balhé Gáspáréknál. Győzike nagybátyja ordítozva, baltával és késsel állított be a Nógrád megyei házba. TV + BulvárOrigoHajdú Péteren röhög az ország - Pokoli percek A Nagy Duettbenhttp://www.life.hu/bulvar/20140223-hajdu-peter-extra-produkcioja-a-nagy-duett-elo-adasaban.htmlFekete Laci szerint záróra után a kocsmában mindenki jobban énekel, mint ő vagy Hajdú Péter. Bár a tévés rengeteget gyakorolt, a produkción ez nem érződött egy pillanatig sem, mégis ez az, amiről hétfőn mindenki beszél.TV + Bulvár--Claudia már A Nagy Duett próbáján is vadító volt! Mi lesz este?http://www.life.hu/bulvar/20140223-liptrai-claudia-mar-a-nagy-duett-proban-is-szexis-ruhat-viselt.htmlLiptai Claudia vasárnap esténként egymás után kápráztatja el A Nagy Duett nézőit szexisebbnél szexisebb ruháival. A műsort megelőző egyik próbára is vadító ruhában érkezett, ami ráadásul a sajátja volt.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.