Váltásra kényszerítették a humoristát, Badár Sándort

Forrás: Just Creative -
gimnázium Badár Sándor humorista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Badár Sándor humorista talán tornatanárként vagy edzőként dolgozna, ha egykori iskolájának igazgatója nem alkalmaz vele szemben kényszert.

Meggyőzhetetlen, konok volt Badár diákként, így igazgatója, aki felismerte tehetségét, kénytelen volt keményen fellépni vele szemben. Átkényszerítette az irodalmi-drámai tagozatra.

Forrás: Just Creative

„Régóta mondom én, hogy mindenki Szentesről származik, de minimum egy rokona van, aki szentesi. Jászberényben születtem az orvosok és az édesanyám szerint, de a családom szentesi, és én is oda jártam iskolába. Nem voltam annyira rossz gyerek, hogy emlékeznének rám. Ebben a gimnáziumban a mai napig sok olyan kedves ember tanít, aki elindított az életben. Az egykori igazgatónak, Bácskai Misi bácsinak köszönhetem, hogy humorista lettem. Testnevelés tagozatra jelentkeztem, de Miska bácsi át akart csábítani az irodalmi-drámai tagozatra, ahová egyáltalán nem akartam járni. Miután magamtól nem mentem át, két héten belül bukásra álltam legalább 7 tantárgyból, és akkor átfelvételiztem magamtól is a dráma tagozatra, ahol végeztem. Később ez jó döntésnek bizonyult, az itt tanultakat kamatoztatni is tudtam az életben, a pályámon. Ebben a szakmában, humoristaként boldognak érzem magam, hogy tornatanárként is az lennék-e, nem tudom" – mesélte a Karinthy-díjas humorista, aki büszkén képviselte városát a Címer kiállításon, mely sok olyan közismet ember szülőhelye, mint Alföldi Robi, a Gáspár testvérek, Gazdag Tibor, Hevesi Tamás, Dombóvári Vanda és Zséda.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.