Jáksó László és Csonka András a Szombat Esti Láz zsűrijében

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv -
zsűritag Csonka András Jáksó László Lilu Szombat esti láz RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan azt korábban megírtuk, megújul a Szombat Esti Láz Zsűrije. A megszokott arcokból csupán Esztergályos Cecíliára és Keleti Andreára tart igényt az RTL Klub. Most azonban már azt is tudni lehet, hogy a harmadik ítész Jáksó László, a negyedik pedig Csonka András lesz. 

"Tavaly már megkerestek, hogy szerepeljek táncosként a műsorban, de egy pár évvel ezelőtti balesetem és az azt követő sorozatos műtétek miatt a mai napig sántítok. Nem szerettem volna sajnálkozás tárgya lenni a táncparketten, hogy a közönség azért drukkoljon, hogy szegény Jáksó ki ne törje még jobban a nyakát, ezért nem vállaltam a szereplést" - mesélte műsorvezető a Blikknek.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

"Várom a kritikát, de azért nem fogom telesírni a párnámat, ha szidnak majd. Csak kevesen tudják, hogy a zeneszeretetem egészen ötéves koromra nyúlik vissza, hiszen akkor kezdtem el zongorázni. 12 évig zongoraművésznek készültem, és sokáig azzal kerestem a kenyeremet, hogy esküvőkön és rendezvényeken mulattattam a népet. A mozgásom valóban olyan, mint egy zsák babé, de pontosan tudom, hogy milyen az, ha valaki a nulláról fejlődik hétről hétre, hiszen nekem már megvolt a saját szombat esti lázam. Ugyanis a szalagavatómon '86-ban én is keringőztem, amire hetekig, álmatlan éjszakákkal és rettegéssel készültem a nulláról. Sajnos fotóm nincs az eseményről, és videofelvétel sem készült, de én a mai napig büszke vagyok rá. Ezért is bátorkodtam elvállalni a zsűrizést, mert a profik mellett amatőrök is táncolnak majd, akiknek a fejlődését maximálisan átérzem, mert tudom: a tánc kőkemény műfaj" – tette hozzá

Ám nem csak arra derült fény, hogy ki lesz a harmadik zsűritag. A napilap szerint a negyedik ítész Csonka András lesz, akit több szálon is kötődik a műsorhoz. Szerepelt már táncosként Keleti Andrea oldalán 2006-ban, amikor meg is nyerte a Szombat esti láz második évadát, 2013-ban pedig műsorvezető volt Lilu oldalán.

"Vissza Csisztuékat!" - Elfogultsággal vádolják A Nagy Duett zsűrijéthttp://www.life.hu/bulvar/20140224-a-tv2-a-nagy-duettjenek-nezoi-a-facebookon-adnak-hangot-kritikajuknak.htmlFogynak a versenyzők, fokozódnak az indulatok A Nagy Duett körül. A műsor nézői változatlanul a Sarka Kata-L.L. Junior-párost tartják a leggyengébb láncszemnek, többen közülük nem értik, miért Csisztu Zsuzsának és Sipos Petinek kellett kiesnie.TV + Bulvár--Gyúrós Józsi hazamenthttp://www.life.hu/bulvar/20140222-az-rtl-2-valovilag6-vv-gyuros-jozsija-feladta-a-jatekot.htmlMint ahogyan a Life.hu is megírta, Gyúrós Józsi péntek este Aureliónak sírta el bánatát, miszerint nem bírja tovább a villában. A kondi-szoli-fehérjeturmix szentháromságán "edződött" 18 éves fiú ezúttal komolyan beszélt, szombat este pedig távozott a villából. TV + BulvárOrigoCsúnya dolgot műveltek a magyar celebek - és nem csak Buci!http://www.life.hu/bulvar/20140220-a-life-hu-heti-bulvarkokteljaban-a-dal-gundel-takacs-gabor-katalin-hercegno-berki-krisztian-sarka.htmlA Life.hu ezen a héten is azon volt, hogy a legérdekesebb, legviccesebb vagy akár legdühítőbb sztárhíreket hozza el nektek. Most a kedvenceiteket újra összeszedtük... TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.