Franciaország Gáspár Evelin Győzike érettségi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Evelin nem itthon tervezi a jövőjét, és érettségi után lelép. Ősszel évekre elhagyja az országot és lehet, hogy vissza sem jön - tudta meg a Life.hu.

Nem akar Magyarországon maradni Gáspár Evelin, aki most tavasszal érettségizik. Franciaországban szeretné folytatni a tanulmányait, mert ott nem csak Győzike lányaként emlegetnék, és nem kapna nap mint nap támadásokat csak azért, mert a showman lányának született.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Soha nem lesz anya Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/bulvar/20130920-a-tv2-edes-eleteben-gaspar-gyozo-lanya-evelyn-elmondta-nem.htmlSem feleség, sem édesanya nem szeretne lenni Győzike idősebb lánya. Hogy miért? Azt állítja, a karcsúsága és a karrierépítés fontosabb számára, mint az előbbiek.TV + BulvárGáspár Evelin apjával együtt fekszik kés aláhttp://www.life.hu/bulvar/20130904-gaspar-evelin-plasztikai-mutetre-keszul-ahova-edesapja-gaspar-gyozo-is.htmlGáspár Evelin plasztikai műtétre készül, ahová édesapja, Gáspár Győző is vele tart - tudta meg a Life. hu.TV + BulvárGigi edzőjével fogy Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/bulvar/20130624-gaspar-evelin-magyar-celeb-azzal-az-edzovel-fogy-akivel-radics.htmlA tanulás mellett az edzésé a főszerep Gáspár Evelin életében, aki ugyanazzal a személyi edzővel fogy, akivel a TV2 sztárja, Radics Gigi - tudta meg a Life.hu.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.