Elüldözik Győzike lányát az országból

2014.02.26. 10:06

Gáspár Evelin nem itthon tervezi a jövőjét, és érettségi után lelép. Ősszel évekre elhagyja az országot és lehet, hogy vissza sem jön - tudta meg a Life.hu.

Nem akar Magyarországon maradni Gáspár Evelin, aki most tavasszal érettségizik. Franciaországban szeretné folytatni a tanulmányait, mert ott nem csak Győzike lányaként emlegetnék, és nem kapna nap mint nap támadásokat csak azért, mert a showman lányának született.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Már készülök az érettségire, amitől egyáltalán nem félek, mert aki tanul, annak nincs mitől tartania a vizsgán. Tisztában vagyok vele, hogy nem másnak, hanem magamnak, a saját érdekemben tanulok, és úgy érzem, hogy a szüleimnek is be kell bizonyítanom, érdemes volt belém pénz és energiát fektetni. Valamelyik francia egyetemre szeretné bekerülni. Franciaországban politológiát szeretnék tanulni, az európai diplomácia irányába szeretnék majd elindulni. Most nagyon örülök neki, hogy kéttannyelvű, elismert és erős középiskolát választottam, ahol a tanárok emberszámba vesznek és nem az alapján ítélnek meg, hogy kinek a gyereke vagyok, kizárólag a teljesítményem számít. Napi 20 levelet kapok a közösségi oldalon, ahol agyongyaláznak a származásom miatt, és kérik, hogy takarodjak a tévéből. Én csak édesapám miatt szoktam szerepelni, mert ezzel neki szerzek örömöt, hogy szép ruhába felöltözve elkísérem ide-oda. Az Édes életben már nem is akartam szerepelni, erre tényleg nincs időm" – osztotta meg velünk gondolatait Evelin, aki nemrég bevallotta, hogy a fogyókúrás tabletták tönkretették a szervezetét. 

 

GyőzikeGáspár EvelinFranciaországérettségi