Rendkívüli születésnapi partit tart Zoltán Erika

2014.02.26. 09:19

Rajongóival ünnepli születésnapját Zoltán Erika és nem a szokásos módon. 

A Nagy Duettben múlt héten fellépő énekesnő rendkívüli módját választotta 52. születésnapja megünneplésének. Meghívta a februárban születésnapot ünneplő rajongóit egy rendkívüli klubkoncertre egy belvárosi pubba, ahol nemcsak énekelni fog, hanem egyenként felköszönti őket.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

„A születésnapokra hegyeztem ki a március 1-jei klubkoncertemet, aminek a műfaja is elég új számomra, de ez még annál is különlegesebb lesz. Január elején próbálkoztam meg először ezzel, és nagyon tetszett, hatalmas sikerem volt. Élő zenekarral fogok 2 x 45 perces koncertet adni régi és új dalokkal, slágerekkel, amiktől szétverjük a házat. A bulit a szülinapokra hegyeztem ki, ugyanis kiírtam, hogy szeretném ezt az estét azokkal tölteni, akik ebben az időszakban, március 1-ig ünnepelték a szülinapjukat. Szeretném őket személyesen felköszönteni" – osztotta meg velünk Erika, akinek hatalmas sikere volt A Nagy Duettben partnerével, Hajdú Péterrel.

"Soha nem érdekelt az idő múlása, hanem tényként kezelem. Valószínűleg azért, mert normálisak a családi körülményeim. Szerencsés is vagyok, jó genetikám van, amit  a szüleimtől kaptam, de engem is követ az idő múlása. Mindenkivel megtörténik, hogy évről évre egyre több az évei száma. Ezzel együtt kell élni, nem problémaként fogom fel, hanem törvényszerűen. Jól érzem magam a bőrömben."

 

 

 

Zoltán Erikaénekesnőszületésnap