Rendkívüli születésnapi partit tart Zoltán Erika

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv -
Zoltán Erika énekesnő születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rajongóival ünnepli születésnapját Zoltán Erika és nem a szokásos módon. 

A Nagy Duettben múlt héten fellépő énekesnő rendkívüli módját választotta 52. születésnapja megünneplésének. Meghívta a februárban születésnapot ünneplő rajongóit egy rendkívüli klubkoncertre egy belvárosi pubba, ahol nemcsak énekelni fog, hanem egyenként felköszönti őket.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

„A születésnapokra hegyeztem ki a március 1-jei klubkoncertemet, aminek a műfaja is elég új számomra, de ez még annál is különlegesebb lesz. Január elején próbálkoztam meg először ezzel, és nagyon tetszett, hatalmas sikerem volt. Élő zenekarral fogok 2 x 45 perces koncertet adni régi és új dalokkal, slágerekkel, amiktől szétverjük a házat. A bulit a szülinapokra hegyeztem ki, ugyanis kiírtam, hogy szeretném ezt az estét azokkal tölteni, akik ebben az időszakban, március 1-ig ünnepelték a szülinapjukat. Szeretném őket személyesen felköszönteni" – osztotta meg velünk Erika, akinek hatalmas sikere volt A Nagy Duettben partnerével, Hajdú Péterrel.

Claudia már A Nagy Duett próbáján is vadító volt! Mi lesz este?http://www.life.hu/bulvar/20140223-liptrai-claudia-mar-a-nagy-duett-proban-is-szexis-ruhat-viselt.htmlLiptai Claudia vasárnap esténként egymás után kápráztatja el A Nagy Duett nézőit szexisebbnél szexisebb ruháival. A műsort megelőző egyik próbára is vadító ruhában érkezett, ami ráadásul a sajátja volt.TV + Bulvár--A Nagy Duett: Cooky törött bordával áll színpadrahttp://www.life.hu/bulvar/20140214-cooky-torott-bordaval-all-a-nagy-duett-szinpadara.htmlApró könnyítést kapott Cooky A Nagy Duett vasárnap esti adásához. Rá is fér, ugyanis pokoli kínokkal áll színpadra a francia származású rádiós műsorvezető.TV + BulvárOrigo"Vissza Csisztuékat!" - Elfogultsággal vádolják A Nagy Duett zsűrijéthttp://www.life.hu/bulvar/20140224-a-tv2-a-nagy-duettjenek-nezoi-a-facebookon-adnak-hangot-kritikajuknak.htmlFogynak a versenyzők, fokozódnak az indulatok A Nagy Duett körül. A műsor nézői változatlanul a Sarka Kata-L.L. Junior-párost tartják a leggyengébb láncszemnek, többen közülük nem értik, miért Csisztu Zsuzsának és Sipos Petinek kellett kiesnie.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.