Natasa pólóján üzent Pamela Berkinek

fotó Az élet show-ja kislány Pamela megható üzenet Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pamela úgy döntött, Berki módszereihez folyamodik, és egy üzenettel megpróbálja észhez téríteni a gőgös üzletembert.

Nemrég Berki üzent egy hatalmas molinón Pamelának, most pedig ő próbálta meg kislányuk, Natasa kis pólócskájára nyomtatott szöveggel észhez téríteni a millióival kérkedő Berkit.

Forrás: -tv2
Dívaként sokkolt Győzikehttp://www.life.hu/bulvar/20140226-gaspar-gyozo-gyozike-showman-noi-ruhaban-szoke-parokaban-tancolt-az-edes-eletben.htmlA showman szőke parókát húzott és női ruhában nyomott egy erotikus (?) táncot.TV + BulvárOrigoElüldözik Győzike lányát az országbólhttp://www.life.hu/bulvar/20140225-gaspar-evelint-gyozike-lanyat-eluldozik-magyarorszagrol.htmlGáspár Evelin nem itthon tervezi a jövőjét, és érettségi után lelép. Ősszel évekre elhagyja az országot és lehet, hogy vissza sem jön - tudta meg a Life.hu.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu"Vissza Csisztuékat!" - Elfogultsággal vádolják A Nagy Duett zsűrijéthttp://www.life.hu/bulvar/20140224-a-tv2-a-nagy-duettjenek-nezoi-a-facebookon-adnak-hangot-kritikajuknak.htmlFogynak a versenyzők, fokozódnak az indulatok A Nagy Duett körül. A műsor nézői változatlanul a Sarka Kata-L.L. Junior-párost tartják a leggyengébb láncszemnek, többen közülük nem értik, miért Csisztu Zsuzsának és Sipos Petinek kellett kiesnie.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.