paróka Gáspár Győző női ruha díva showman Győzike sokkoló Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A showman szőke parókát húzott és női ruhában nyomott egy erotikus (?) táncot.

A színészkedés és rendezés után újabb szerepben szeretné megcsillantani tehetségét a kicsit sem szégyenlős Gáspár Győző. A showman ezúttal is mindent bevállalt, hogy valami színt vigyen az Édes élet aktuális epizódjába: szőke parókát, tűzpiros ruhát húzott, majd kecsesnek nem nevezhető táncot lejtett Zsolti és Zoli társaságában. Az őrült produkciót itt megnézhetitek:

Elüldözik Győzike lányát az országbólhttp://www.life.hu/bulvar/20140225-gaspar-evelint-gyozike-lanyat-eluldozik-magyarorszagrol.htmlGáspár Evelin nem itthon tervezi a jövőjét, és érettségi után lelép. Ősszel évekre elhagyja az országot és lehet, hogy vissza sem jön - tudta meg a Life.hu.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huRendkívüli születésnapi partit tart Zoltán Erikahttp://www.life.hu/bulvar/20140225-zoltan-erika-enekesno-rendkivuli-szuletesnapi-partit-tart.htmlRajongóival ünnepli születésnapját Zoltán Erika és nem a szokásos módon. TV + BulvárOrigoÁdám, a favágó beköltözött a villába, őt választották a lakókhttp://www.life.hu/bulvar/20140226-valovilag-gyuros-jozsi-helyett-adam-a-favago-koltozott-be-a-villaba.htmlMiután Gyúrós Józsi feladta a játékot, és kiköltözött a villából, új lakó érkezett a luxusbörtönbe. Maguk a villalakók dönthettek ki, hogy ki legyen új lakótársuk.Két fiú és egy lány közül a sármosabb Ádámra esett a választásuk.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.