Kapócs Zsóka kutyája hazamehet, megjavult

Forrás: Kapócs Zsóka/Facebook -
vadászkutya Kapócs Zsóka Manó Vizsla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kapócs Zsóka úgy döntött, megnevelteti rakoncátlan vizsláját. A színésznő internátusba vitte az ebet, ahol szakemberek vették kezelésbe.

"Két hét múlva hazajön a kiskutyám, aki három és fél hónap internátus után egy szófogadó, kiképzett ,később pedig tökéletes vadászkutya lesz" - posztolta örömmel Facebookjára Kapócs Zsóka.

Forrás: Kapócs Zsóka/Facebook

A szép színésznő úgy véli, élete legjobb döntését hozta meg. "Látogatásaim alatt végignézhettem a folyamatos fejlődését. Nem ismerek rá, teljes értékű kutyám lesz akivel bármikor bárhová el lehet menni!" - tette hozzá Zsóka aki rengeteget tanult kutyusáról és a fajtáról is a látogatások során.

"Pont ugyanúgy szeret mint eddig, semmi törés nincs a lelkében, vidám és egészséges! A kutyakiképzőt viszont nagyon meg kell válogatni, a miénk tökéletes és ami nagyon fontos Manó is szereti!" - vélekedik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.