Rúzsa Magdi mellé álltak rajongói

Forrás: Rúzsa Magdi/Facebook -
Rúzsa Magdi rajongó kritika Király Linda zsűritag A Dal 2014 énekesnő Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Tamás, Király Viktor és Linda édesapja egy meggondolatlan pillanatában Facebook-posztban szólt be A Dal zsűritagjának, Rúzsa Magdinak. A Life.hu-nak elárulta, nem akarta megbántani az énekesnőt, csupán - ahogy fogalmazott - egy rossz, magányos pillanatában kicsordult belőle az elkeseredés. Magdi rajongói azonban nem hagyták szó nélkül a kritikus bejegyzést. 

Bár Rúzsa Magdi nem vágott vissza Király Tamásnak, azért a maga módján mégis válaszolt a kritikára, méghozzá ezzel a videóval.

Forrás: Rúzsa Magdi/Facebook

Az énekesnő rajongói azonban nem voltak ennyire visszafogottak és valódi össztüzet intéztek a producer ellen. Kommentjeikből válogattunk.

"Király Lindának volt egy száma és ennyi! Azóta semmi jót nem produkál. Viktor egy hétköznapi , sablonos hangú valaki. Magdikám! Sokat szavaztam rád anno és nem csalódtam a hangodban. Te vagy Magyarország hangja. Kállay András jó választás volt"

"Ne törődj a Király családfő és fia megnyilvánulásaival... legjobb védekezés a támadás... benne volt a 4-ben, örültem neki, egyébként a nézők döntöttek, nagyon jó volt Kállay-S. András."

"Gratulálok Magdi, hogy felül tudtál emelkedni ezeken a sértéseken és nem reagáltál! Ebből is látszik, hogy mennyivel felette állsz ennek a bunkónak. Örülök, hogy nem süllyedtél a szintjére. Egyébként én azt sem értettem, hogy ez a Király Viktor hogy került az első 4-be! Azt sem tudom, mit énekelt, pedig pont annyiszor hallottam, mint Kállay-Sanders Andrást, az ő dala mégis a fülemben van, iszonyat jó!"

"Méltó válasz egy csodálatos hangú énekesnőtől, aki a személyiségével, alázatával, különleges kisugárzásával képes a csapkodásokon felülemelkedni."

"Király papa nem teszi zsebre, amit kommenteltem a számára. Annyit a javára írok, hogy mindenki elfogult a gyermekével szemben, és az ízlések különbözőek. Nekem például egyáltalán nem jön be Viktor hangja és dalai. Lindát nem is minősítem, mert egy neves menedzser sem tudott vele mit kezdeni. Jelenleg Magyarország legjobb női hangja te vagy, és utána hosszú szünet...! További sok sikert kívánok!"

"Drága Magdi, Király Tamásnak igaza van: egy napon sem lehet említeni az ő gyerekeit önnel, csak épp nem úgy, ahogy ő gondolja és érti! Mi nagyon szeretjük és tiszteljük a művészetét és hálásak vagyunk érte, hogy van nekünk!! Ölelés!"

"Aki olyan nagyságokkal dolgozik, mint Presser Gábor, Zorán stb., annak Király úr véleménye nem lehet meghatározó."

"Király apukáról csak annyit: A stílus maga az ember!"

"Kiverte a kultúra a biztosítékot! Király Tamást a szája minősíti! Észre sem kell venni! Irigylik a tehetségedet, ami vitathatatlan!"

Ti mit gondoltok, kinek van igaza a vitában?

Szakított a ValóVilág szerelmespárjahttp://www.life.hu/bulvar/20140226-az-rtl-2-valovilag-6-cimu-musoraban-vv-dorka-es-vv-zsolt-szakitott.htmlIgazi könnycsatorna-nyitogató drámának lehettünk tanúi a ValóVilág 6 kedd esti összefoglalójában. Egyelőre el sem tudjuk képzelni, mi lesz velünk Dorka és Zsolt szerelme nélkül. Kínzó kérdés: vajon kik fogják ezentúl tusfürdős vízzel köpködni egymást a zuhany alatt? Lelkünk romantikaéhségét mi csillapítja ezentúl? TV + BulvárOrigo"Vissza Csisztuékat!" - Elfogultsággal vádolják A Nagy Duett zsűrijéthttp://www.life.hu/bulvar/20140224-a-tv2-a-nagy-duettjenek-nezoi-a-facebookon-adnak-hangot-kritikajuknak.htmlFogynak a versenyzők, fokozódnak az indulatok A Nagy Duett körül. A műsor nézői változatlanul a Sarka Kata-L.L. Junior-párost tartják a leggyengébb láncszemnek, többen közülük nem értik, miért Csisztu Zsuzsának és Sipos Petinek kellett kiesnie.TV + Bulvár--Megtámadták Gáspár Győzőthttp://www.life.hu/bulvar/20140224-a-tv2-edes-eletenek-szereplojere-gaspar-gyozore-ratamadtak.htmlKitört a balhé Gáspáréknál. Győzike nagybátyja ordítozva, baltával és késsel állított be a Nógrád megyei házba. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.