Egy családi ház árát kereste meg a testével Hargitai Bea

modell Playboy modellkedés vetkőzés Hargitai Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még csak harmincéves, de már egy családi ház árát kereste meg Hargitai Bea.

Majka és Tilla nem hagyták elfutni a nyuszilányt a kérdés elől: mennyit keresett eddig a vetkőzéssel. A modell, aki 17 évesen dobta le először a ruháit kamera előtt, többször szerepelt a Playboy magyar és amerikai kiadásában is.

Az összes képet Beáról itt nézheted meg! Fotó: Nánási Pál

A szőkeség, aki nemrég Nánási Pált és csapatát is örömfotózásra csábította, a mai napig nem vonult vissza. "Sok felkérésem van, így válogathatok, hogy csak a nagyon jól fizetőket vállalom el" - idézte a modellt a Blikk, akit a Super TV2-n futó új műsorban faggatott Majka. "Szerinted 30-40 milliót összeszedtél a meztelenkedéssel?" - forszírozta. A kurta válasz így hangzott: "Össze."

Hargitai Bea hatalmasat villantotthttp://www.life.hu/trend/20131114-a-supertv2-hal-a-tortanjaban-hargitai-bea-hatalmasat-villantott-majd.htmlFelsliccelt szoknyában fogadta vendégeit a Hal a tortánban Hargitai Bea. Bár a playmate ruhája alapból is arcpirítóan sokat láttatott, ő még rá is segített arra, hogy vendégei ne csak kulináris örömökben részesüljenek.TrendNánási szemével a világ: Hargitai Bea (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/nanasi-pal/20131026-nanasi-pal-szemevel-a-vilag-benne-hargitai-bea-playmate-erotikus.htmlSokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot. Ez alkalommal megmutatja, milyennek látja a playmate-et, ha nincs megrendelő.Nánási PálSok(k)? Csupasz mellű modell a címlaponhttp://www.life.hu/trend/20140218-anja-rubik-lengyel-modell-az-orosz-vogue-magazin-marciusi-cimlapjan-meztelen-mellel-pozol.htmlEzt a kérdést boncolgatja most szinte valamennyi divatblog és -oldal Anja Rubik Vogue címlapja kapcsán.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.