Megnyerhetjük az Eurovíziós Dalfesztivált

Forrás: Kállay-Saunders András/Facebook -
A Dal 2014 Eurovíziós Dalfesztivál Running Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nemzetközi szavazások szerint jelenleg első helyen áll a Running. Optimista elképzelések szerint idén még arra is van sanszunk, hogy megnyerjük a dalversenyt. 

A nagyszerű hírt A Dal 2014 győztese, Kállay-Saunders András posztolta ki Facebook-oldalára.

Forrás: Kállay-Saunders András/Facebook


"Nemzetközi szavazáson első helyen vagyunk. Jólesik látni, hogy szeretnek Európában. Legyetek velem, adjatok erőt, mutassuk meg, mit tudunk csinálni együtt Magyarorszag! Love you all" - olvasható. Mi szurkolunk.

Ezeken a celebeken röhög az országhttp://www.life.hu/bulvar/20140228-a-life-hu-heti-bulvarkokteljaban-hajdu-peter-berki-krisztian-kozma-orsi-madai-vivien-jaksity-kata.htmlSzinte eldönthetetlen, hogy ezen a héten ki érdemelné meg a virtuális, Legcikibb celeb-díjat. Berki Krisztián, Hajdú Péter és a ValóVilág 6 szereplői tuti dobogós helyen végeznének.TV + BulvárKeleti Andrea nem csak zsűritag leszhttp://www.life.hu/bulvar/20140228-az-rtl-klub-szombat-esti-laz-cimu-musoranak-zsuritagja-keleti-andrea-stylist-is-lesz-a.htmlAz egy percig sem volt kérdéses, hogy Keleti Andrea idén is ott lesz az RTL Klub Szombat Esti Láz szuperprodukciójának zsűrijében. Most azonban az is kiderült, hogy nem csupán kritikára számítanak a műsor készítői.TV + BulvárOrigoSzorul a hurok a Jóban Rosszban Alexájának nyaka körül http://www.life.hu/bulvar/20140228-a-tv2-joban-rosszban-sorozatanak-szereploje-liptai-claudia-aki-alexat-alakitja-morfiummal-adagolta.htmlÖrülhetnek a TV2 Jóban Rosszbanjának rajongói, ugyanis a napi sorozat - már aki szereti az ilyet -cselekményének szálai egyre kacifántosabban alakulnak.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.