Thaiföldön lazítanak Bódiék

2014.03.01. 12:50

Amíg tehetik egy évben sem hagynák ki thaiföldi pihenésüket Bódiék. A zenészpár most a kellemeset kötötte össze a hasznossal, ugyanis Guszti szívizomerősítő kezeléseket is kap a távol-keleti országban. 

Paradicsomi körülmények között tölti mindennapjait a Bódi házaspár. Fiuk, Csabi szerint szülei megdolgoztak a nyaralásért, amely ráadásul egészségügyi túra is.

 

Forrás: Bódi Margó/Facebook

"Sokan úgy hiszik, hogy aki Thaiföldön nyaral, az biztosan dúsgazdag. Ezzel szemben a szüleim közel egy évig gyűjtenek erre a két hónapos kiruccanásra, ami egyébként annál olcsóbb, minél több időt tölt kint az ember. Egy hétre nem is érdemes kimenni, mert a repülőjegy drága, de ha kint vagy egy hónapot, már megéri, mert napi kétezer forintból élsz meg úgy, hogy dőzsölsz, eszel-iszol. A szüleim egyébként egy házat bérelnek a parton, van saját medencéjük is, gyönyörű a hely" - árulta el a Borsnak Csabi. 

 "Apu szíve nem tökéletes, kint különböző szívizom- és immunerősítő kezeléseket kap. Erre nagy szüksége van, mert a két hónapos kikapcsolódásuk után tíz hónapig úgy zakatolnak, mint a gőzhenger. Még csak február van, de már most negyvenhat lekötött bulijuk van, készül az új lemez, és én is új dalon dolgozom. Hálásak vagyunk a sorsnak, hogy módunkban áll megspórolni egy ilyen utat. Remélem, feltöltődve jönnek haza anyuék, és megint együtt lesz a család. Örülök mindig, ha pihenni mennek, de közben nagyon hiányoznak" - tette hozzá. 

 

Bódi GusztiBódi MargóThaiföldkezelésszívbetegségénekes