Mellbimbóra adott autogramot VV Laci

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
rajongó nők szex Való Világ 6 VV Laci autogram aláírás VV6 villalakó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bárhová mennek a kiesett villalakók, rajongók hada lepi meg őket. VV Laci nemrég költözött fel a fővárosba, ahol eleinte tömegközlekedési eszközzel utazott. A buszon érte élete egyik legfurább felkérése, de lassan hozzászokott, hogy naponta kap szexuális ajánlatot.
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
VV Simon ezzel a gyűrűvel akarta megkérni Charlotte kezéthttp://www.life.hu/bulvar/20140302--vv-simon-ezzel-a-gyuruvel-erkezett-a-valovillaba.htmlVV Simon nem érkezett gyűrűvel szerelme, Charlotte párbajára, mégis meg fogja kérni a lány kezét. Egy rajongója segítette ki a fiút egy rózsaszínű kis gyöngyékszerrel. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huVV Dorka senkivel sem szexelt http://www.life.hu/bulvar/20140303-life-video-vv-dorka-nem-fekudt-le-senkivel-a-villaban.htmlA valóságshow legújabb kiesője a Life.hu riporterének elárulta, szerinte ki csábíthatja el majd Zsoltot, és annak is nagyon örül, hogy nem feküdt le senkivel a villában. TV + Bulvár--VV Ádám herevillantással debütált a játékbanhttp://www.life.hu/bulvar/20140228-vv-adam-az-rtl-2-valovilag6-ban-vv-vikinek-mutatta-meg-hereit.htmlHeréktől hangos az internet. Még meg sem emésztettük Berki Krisztián herevasaltatásának hírét és látványát, máris VV Ádám lógó zacsijáról értekezhetünk.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.