Gina Lollobrigida család ész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyámság alá helyeztetné Gina Lollobrigidát a fia, mert szerinte a 86 éves egykori filmdívának "elment az esze".

A színésznő első - egy szlovén orvossal kötött házasságából - származó fia, Milko Skofic ügyvédhez fordult, hogy a hajdani szexszimbólumot beszámíthatatlanná nyilváníttassa. Az férfi az olasz lapoknak elmondta, hogy anyja fiatal férfiakkal veszi körül magát, akik csak az örökségre pályáznak. Emiatt két éve képtelen találkozni a legendás színésznővel, akivel telefonon sem tud kapcsolatba lépni.

Forrás: AFP/Gerard Julien

Olasz lapok 36 millió euróra becsülik Lollobrigida olaszországi és monacói vagyontárgyainak értékét. A fiúnak nem tetszett az sem, hogy Lollobrigida tavaly egy svájci árverésen eladott 3,8 millió eurónyi családi ékszert. Az olasz sajtó szerint a színésznő azzal vágott vissza fiának, hogy mentálisan "tökéletesen rendben van", utazgat a világban, ingázik Róma és Monte-Carlo között.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.