Aradi Balázs Munkácsy Kata Ábrahám Edit Barátok közt szereplő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ábrahám Edit után újabb két szereplő távozik az ország egyik legnépszerűbb sorozatából. Ők ugyan nem töltöttek annyi időt a sorozatban, mint a Claudiaként megismert színésznő, de a rajongók valószínűleg hiányolni fogják őket. Távozásuk okait eddig titok övezte.

A Lindát alakító Munkácsy Kata és a Balázst megformáló Aradi Balázs fiatalon kerültek a Barátok köztbe. A két szereplő most hogy távozik a sorozatból.Balázsról már hónapok óta tudjuk, hogy távozni fog, ennek most jött el az ideje. Ő valóban maga döntött a távozás mellett, míg Kata karakteréről az írók döntöttek, Linda karakterét szüneteltetik. A Balázst alakító színész elmondta, hogy semmit sem csinálna másképp, rengeteget tanult a forgatások alatt. Munkácsy Kata másfél évvel ezelőtt vette át Bartha Zsolt lányának szerepét - aki a történetben éppen apácának készül. Kata egyébként boldog párkapcsolatban él, és Balázsra is rátalált a szerelem. A videóban meg is mutatják a párjukat a kamera előtt.

Kisfiával játszik együtt a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/bulvar/20140220-tihanyi-toth-csaba-a-baratok-kozt-novak-lacija-kisfiaval-egyutt-szerepel-a-sorozatban.htmlSzenzáció a Barátok köztben! A sorozat történetében eddig még nem fordult elő, hogy egy színész a saját gyermekével szerepeljen.TV + BulvárRTLKLUBSzerelmes a Barátok közt szívtiprójahttp://www.life.hu/intim/20140206-seprenyi-laszlo-az-rtl-klubon-futo-baratok-kozt-sorozat-bartha-krisztianja-szerelmes.htmlSokáig egyedül élt Seprényi László, fél éve azonban beköszöntött a szerelem az életébe. A sármos színész, amikor csak ideje engedi, vacsorával és apró ajándékokkal kényezteti kedvesét.IntimRTLKLUBSzerelmes a Barátok közt színésznőjehttp://www.life.hu/intim/20140204-nyari-dia-az-rtl-kubon-futo-baratok-kozt-szinesznoje-osszekoltozott-parjaval-az-x-faktor-enekes-toth.htmlNyári Dia, a Barátok közt Hannája és az X-Faktorból megismert Tóth Marci között dúl a szerelem. A hétvégi Story-gálán a két fiatal el sem engedte egymás kezét.Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.