Ismét kiverték a biztosítékot celebjeink

Forrás: Life.hu -
Sarka Kata Rubint Réka Kiszel Tünde Oscar 2014 Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezen a héten sem maradtunk bulvárhírek nélkül. Hétfő hajnalban még mindenki az Oscar-gáláról beszélt, ám a hollywoodi hírességekről szóló pletykák keddre átadták a helyüket a hazai celebekkel foglalkozó témáknak.

Alaposan felforgatta a ValóVilág 6 villáját Dorka kiesése. Párja, Zsolt összeomlott, és kijelentette, párbajozni szeretne. Nos, kint persze nem maradna, csak ahogy fogalmazott, szeretne megerősödni.

Forrás: RTL 2

Kiszel Tünde pedig úgy véli, Schoberték őt követik azzal, hogy naptárt készítenek. A rajongók a Facebookon harcolnak, sokan úgy vélik, Tünci ebben a műfajban úgyis verhetetlen.

Forrás: Life.hu

Természetesen nincsen hét Berki Krisztián nélkül sem. A celeb ezúttal szolgáltatásait bocsátotta áruba, potom 110 ezer forintért helyszínre is megy. Közben azért a magánélete szálait is megkavarta, s összehozta Pamelát titokzatos barátnőjével. Ahogy Berkiék, úgy Hajdúék is tartogatnak minden napra valamit, s ha nem ők, akkor a facebookozók tesznek róla, hogy felkavarodjon körülöttük a levegő.

Forrás: TV2

Tilla nem szégyellősködött a héten. A TV2 sztárja pikáns szexuális kalandjáról mesélt, méghozzá kamerák előtt. Kállay-Saunders András pedig sztárszerzőnknek, Szily Nórának mesélt A Dalról és az ominózus verekedős éjszakáról.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Ő lett a legszebb arcú celeb. Helyesebben fantáziaceleb, ugyanis ti raktátok össze őt ismert hazai sztárokból. Nézzétek csak!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.