győztes X-Faktor beindítás nyeremény millió zenei karrier RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén a szokásos nyeremények mellett tízmillió forint is üti a nyertes markát, amivel beindíthatja zenei karrierjét.

Az RTL Klub emelte a tétet, és bár eddig is szép nyereményt kaptak azok az énekesek, akik megnyerték a tehetségkutató műsort, most a karrierjük beindítására is kapnak egy nagyobb összeget.

Danics Dóra, a 2013-as X-Faktor nyertese Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub

„Kezdj új életet az X-Faktorban! Idén emeljük a tétet, így a győzelem még többet ér. A dicsőség mellé eddig egy éven át havi 1 millió forint, egy autó és egy luxusnyaralás járt. Most azonban mindezek mellé egy plusz esélyt is kapsz. A karriered beindítására további 10 millió forintot költhetsz el videoklipre" - mondja Ördög Nóra a reklámban.

Berki és Pamela újra együtthttp://www.life.hu/bulvar/20140310-berki-krisztian-az-edes-elet-sztarja-es-pamela-az-az-elet-showja-szereploje-vegre-kibekult.htmlBerki Krisztián hazaérve Amerikából meghökkenve vette észre, hogy már nem egyedül lakik a lakásában, mert kis családja visszatért.TV + Bulvár--Ádám megy párbajoznihttp://www.life.hu/bulvar/20140309-valovilag-adam-lett-a-kivalasztott.htmlVéget ért a negyedik kiválasztás - a ValóVilág lakói Ádámot küldték párbajozni. TV + BulvárOrigoTolvai Reni megvédi Kállaythttp://www.life.hu/bulvar/20140307-tolvai-reni-enekesno-megvedte-parjat-kallay-saunders-andrast-enekest-akit-testi-sertessel-vadolnak.htmlKállay-Saunders András kedvese most először szólalt meg és magyarázta el, mi történt azon az éjszakán, amikor az énekes verekedésbe keveredett.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.