Fakanalat ragad a Sugarloaf zenésze, Tóth Szabolcs

2014.03.11. 20:58

Újabb ismert ember vág bele a vendéglátós bizniszbe. Majka, MÁZS, Rákóczi Feri, Hajdú Péter után a Sugarloaf együttes zenésze, Tóth Szabolcs is éttermet nyit. Beiratkozott egy szakács- és séfiskolába, ugyanis eleinte saját kezűleg szeretne főzni a vendégeknek.

Régen dédelgetett vágyát szeretné egy éven belül megvalósítani a zenész, aki egy barátjával közösen nyit éttermet. Már az ideális üzlethelyiséget is kinézték, amit az utolsó pillanatban elvittek az orruk elől. Most újra keresgélnek.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Hosszas piackutatás előzte meg a tervünket, szondáztuk a barátaink kívánságait, ízlését, majd összeraktuk azt a koncepciót, amit meg akarunk valósítani. Tudjuk már, hogy mik azok az ételek, amik hol az egyik, hol a másik helyen találhatók, vagy nincsenek. Nem tervezzük az éttermet rendhagyó módon különlegesre, inkább arra törekszünk, hogy egy új, üde színfoltot varázsoljunk a városba. Ketten csináljuk majd, az elején biztosan mi állunk a tűzhely mögé. Elkezdtük a próbafőzéseket, az egyedi receptjeink már alakulóban vannak. A továbbra is  jól működő zenekar mellett elég nehéz lesz az üzletvezetés és árubeszerzés, nem tudom, hogy váltóban tudjuk-e majd jól csinálni" - mesélte Szabolcs, akinek a sok próbafőzés és kóstolgatás mellett sikerült alaposan lefogynia.„Szeretek jókat enni, de kénytelen voltam fogyókúrázni, mert fizikailag nem éreztem jól magamat, nehezemre esett felmenni az emeletre. Futni akartam, de a térdeim a 100 kiló fölötti súlyomat már alig bírták el. Végül kéthetes bécsi diétával, amiben nagyon sok vörös hús, hal, csirke van, két hét alatt 7 kilót fogytam."

 

Akiknek nem sikerült
Bajor Imre minden megtakarított pénzét a Kicsi Huszárba fektette, hiába
Kökény Attila fél év után zárta be a  gyrosozóját
Takács Nikolas lángos- és fánksütödéje egy évet bírt ki
Tornóczky Anita kutyabarát cukrászdájába sem térhetünk már be kedvencünkkel 

 

Tóth SzabolcsétteremzenészSugarloaf