Ömlött a vér Pintér Tibor fejéből

TV2 Hal a tortán Lakatos Márk Várkonyi Attila Pintér Tibor vérzés fej arc Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész a Hal a tortán adásában vacsorája után vérző fejével sokkolta vendégeit.

Színházába invitálta vendégeit: Tóth Verát, Dj Dominique-ot, Lakatos Márkot, Papadimitriu Athinát a színész. A pazar bemutatónak azonban tragikus vége lett:Tibi fejéből ömlött a vér.

Forrás: RTLKLUB

„Bejöttek a lovagok és átéreztem azt a kort, amelyben ők éltek. Királynőnek érezhettem magam" – áradozott a bemutató láttán Vera, amikor meglátták, hogy Tibi arcán folyik a vér.

„Személy szerint én azt hittem, hogy ez a show része és nem a saját vére folyik végig az arcán" – magyarázta Lakatos Márk.

„Látjátok a véremet ontom értetek, majd össze kell varratnom a házi szabásszal az arcom" – próbálta oldani a feszült hangulatot Tibi, aki később elmagyarázta mi történt.

„A kalapom belső karimája megütötte az orrom lovaglás közben, ez okozta a vérzést" – mondta a vendéglátó, aki a történtetek után hamar rendbehozta az arcát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.