Becsapták Baby Gabit – milliókat bukott

Forrás: MTI/H. Szabó Sándor -
átverés kamu adóbevallás könyvelő Baby Gabi millió per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnőt az álkönyvelője verte át csúnyán.

Pórul járt Baby Gabi, aki öt év után jött rá, hogy álkönyvelő intézi cégük, a Baby Gabi Music House Bt. ügyes-bajos dolgait. A kamuszakember az adóbevallásokat sem intézte rendesen, ezért a befizetések is elmaradtak, a NAV hátralékkezelési osztálya pedig végrehajtást indított a bt. ellen. Végül pedig kényszer-végelszámolással megszüntették a céget - tudta meg a Blikk.

Forrás: MTI/H. Szabó Sándor

Az énekesnő csalódottan nyilatkozott az esetről: „Régóta ismertem ezt a nőt, de ezek szerint rosszul. Azt mondta, könyvelő, szívesen segít a cég ügyeiben. Mivel ismerős volt, papírt sem írtunk, hogy vállalja a felelősséget. Azért derült ki, hogy átvert, mert az egyik korábbi cégtársam megtudta: nincs fizetve a társadalombiztosítása" – magyarázta Gabi, aki azt mondja, több millióba került, hogy helyrehozza az álkönyvelő által okozott kárt.

„Iszonyatosan sok bosszúságot okozott. Öt évig tartott, és öt-hat könyvelőn keresztülment a történet, mire teljesen helyrehoztuk az ügyvédemmel a dolgokat. A cég most törlés alatt van. Az ügyvédem is minden érintettel felvette már a kapcsolatot. Rendeztük az álkönyvelő miatt keletkezett tartozásokat, úgyhogy most már minden rendben." A csaló egyébként felszívódott, azóta sem lehet utolérni. „Először arra gondoltam, polgári perre viszem az ügyet, hogy visszaszerezzem a pénzt. De inkább hagytam, mert rájöttem, semmi értelme. Tudom, milyen körülmények között él, nem tudná kifizetni" - fejtette ki a csőbe húzott énekesnő.

Hajós András különös utazáson járthttp://www.life.hu/bulvar/20140311-hajos-andras-a-super-tv2-hajos-a-dobozban-cimu-musoraban-a-krisna-volgybe-latogatott-ahol-a.htmlA műsorvezető a Krisna-völgyben járt, ahol nem hitt a fülének, amikor vendéglátói elmesélték, hogyan zajlik náluk a párválasztás. TV + BulvárOrigoNehezen dolgozza fel a szakítást Tóth Gabi?http://www.life.hu/bulvar/20140312-az-rtl-klub-x-faktoranak-mentora-toth-gabi-es-marko-robert-szakitottak-az-enekesno-nehezen-dolgozza.htmlAhogy hétfőn, a Fókusz kamerái előtt bejelentették: vége Tóth Gabi és a táncos-koreográfus, Markó Robi románcának. Az énekesnő azonban - úgy tűnik - nehezen dolgozza fel, hogy újabb kapcsolata futott zátonyra. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huJáksó László a Barátok köztbenhttp://www.life.hu/bulvar/20140312-az-rtl-klub-baratok-kozt-cimu-sorozataban-jakso-laszlo-radios-musorvezeto-is-szerepet-kap.htmlTesthezálló feladatot kapott a Barátok közt stábjától Jáksó László. A rádiós a napi soroztaban saját magát alakítja.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.