Gregor Bernadett elárulta, miért szállt ki a Szombat Esti Lázból

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
Szarvas László Gregor Bernadett kiszállás Szombat esti láz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még el sem indult a produkció, egy ismert pár máris otthagyta a műsort. Gregor Bernadett és párja, Szarvas Attila úgy döntöttek, nem vállalják a szereplést. Az ok: az RTL Fókusz című riportja, amelyben Bernadett korábbi párkapcsolatairól is volt szó. Berni nyílt levélben tette közzé indokait, miért lépett vissza a showműsortól.

A színésznő és szerelme kapcsolatát bemutató összeállításban Gregor Bernadett volt szerelmei is szóba kerültek, ami nem esett jól a sztárnak.

"A végső lökést az adta, amikor ugyanazon a csatornán, amely foglalkoztatni kívánt bennünket, az említett show műsor beharangozója részeként egy 'kedves' kis összeállításban ecsetelni kezdték az elmúlt húsz évben történt vélt, vagy valós szerelmi ügyeimet" - indokolta Berni visszalépését a levelében.

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

"Eszem ágában sincs megtagadni a múltat, hiszen nem történt velem semmi olyasmi, ami mással ne esne meg, csak érthetetlen számunkra, mi köze van az egy vagy két évtizeddel ezelőtti kapcsolataimnak vagy válásaimnak egy jövőbeni munkához, amelyhez ráadásul életem párjával együtt kértek fel. Kíváncsian várjuk, vajon a többi résztvevő bemutatása kapcsán is előszedik-e azok korábbi házasságait, kapcsolatait, válásait reklám céljából vagy csak én részesülök minden alkalommal ebben a 'kiváltságban'. A múltam folytonos, negatív felhanggal történő felhánytorgatása ma már nemcsak az én önérzetemet sérti, hanem azét a férfiét is, aki szívvel-lélekkel áll mellettem mindenben. Az meg tényleg csak 'hab a tortán', hogy ugyanebben a beharangozóban a párom neve két ízben is tévesen hangzott el...

Az RTL Klub amúgy is rekordsebességgel összerakott műsorába emiatt új celebpárt kellett találniuk a szerkesztőknek.

A hírt a BorsOnline-nak megerősítette a műsor kreatív felelős szerkesztője, Schiwert-Takács László is. "Megdöbbenve fogadtuk a hírt, de természetesen tudomásul vettük. Nem értjük mi sem a sztárpár döntését, talán megsértettük volna Gregor Bernadettet azzal, hogy egy riportban a korábbi életéről is beszéltünk? A helyük nem marad üresen, az új pár már lelkesen, teljes erőbedobással készül a műsorra."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.