baba szerep orfeum Veres Mónika átváltozás The Voice
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A The Voice-ból megismert Veres Mónika, alias Nika egy szerep kedvéért teljesen átváltozott és rá sem lehet ismerni.

Nika az Orfeum színpadán a Puppet show című előadásban lép színpadra egy igencsak extrém jelmezben. Az énekesnő a színház jellegű varietében egy babát alakít: pazar díszletek és jelmezek között énekel, táncol.

Forrás: facebook/Veres Mónika

„Hatalmas kaland ez nekem, imádom, ahogyan életre kelnek a babák a színpadon, bár be kell vallanom, kislányként ilyen perverz babáim nem voltak" – mondta a Blikknek Nika.

Nótár Mary otthagyta Fekete Lacithttp://www.life.hu/bulvar/20140314-notar-mary-enekesno-fakepnel-hagyta-fekete-lacit-a-nagy-duett-probajan.htmlAz énekesnő kiborult és faképnél hagyta duettpartnerét a próbán. Veszélyben a vasárnapi élő show?TV + Bulvár--Gregor Bernadett elárulta, miért szállt ki a Szombat Esti Lázbólhttp://www.life.hu/bulvar/20140314-gregor-bernadett-es-szarvas-laszlo-kiszallt-a-szombat-esti-lazbol.htmlMég el sem indult a produkció, egy ismert pár máris otthagyta a műsort. Gregor Bernadett és párja, Szarvas Attila úgy döntöttek, nem vállalják a szereplést. Az ok: az RTL Fókusz című riportja, amelyben Bernadett korábbi párkapcsolatairól is volt szó. Berni nyílt levélben tette közzé indokait, miért lépett vissza a showműsortól.TV + BulvárMTI/Szigetváry ZsoltBochkor Gábor visszatérhttp://www.life.hu/bulvar/20140313-bochkor-gabor-egykori-radios-musorvezeto-a-tv2-apak-gyesen-cimu-uj-musoraban-ter-vissza-a-kepernyore.htmlÚjra a képernyőn tűnik fel az egykori rádiós. A TV2 Apák gyesen című új műsorában mesél majd az apaságról.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.