Gregorék helyett Szabó Győzőék táncolnak az RTL Klubon

Forrás: MTI/Zih Zsolt, Hámori Zsófia/Life.hu -
Szarvas Attila Gregor Bernadett Szombat esti láz visszalépés RTL Klub Rezes Judit Szabó Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A visszalépett Gregor Bernadett és párja, Szarvas Attila helyett Szabó Győző és felesége, Rezes Judit lép majd a Szombat Esti Láz táncparkettjére.

Visszatér a táncparkettre Szabó Győző, akit ismét felkértek, hogy szórakoztassa a nézőket a Szombat Esti Lázban - tudta meg a Blikk. „Nem is én, inkább a feleségem, Judit lepődött meg a felkérésen, hiszen mindketten táncolni fogunk a műsorban. Ő kért egy kis gondolkodási időt, hiszen nem az a szereplős típus a kamerák kereszttüzében, de végül igent mondtunk" – mondta a lapnak Győző, aki örül a felkérésnek és annak, hogy nejét is megismeri egy másik oldaláról az ország.

Forrás: MTI/Zih Zsolt, Hámori Zsófia/Life.hu

„Ő nemcsak tüneményes színésznő, édesanya, társ, hanem táncolni is nagyon jól tud. Én pedig elkezdtem egy keményebb diétát, hogy jó formába hozzam magam, mire elkezdődik a műsor" – lelkendezett Győző.

Rezes Judit Jászai Mari-díjas színésznőről csak kevesen tudják, hogy táncművészeti középiskolát végzett. „Valóban balettoztam, illetve modern, kortárs táncokat is táncoltam, de a társastánchoz nincs sok közöm" – árulta el Judit, majd hozzátette: „Azt is sejtem, ha majd párban kell táncolni Győzővel, akkor megharcolunk egymással, úgy, mint bárki más, akinek a párjával együtt kell szerepelnie, akárcsak a színpadon."

Ahogy a Life.hu korábban beszámolt róla, Szinetár Dóra és szerelme, Makranczi Zalán is vállalta, hogy részt vesznek a produkcióban, valamint igent mondott a felkérésre Eszményi Viktória és férje, Heilig Gábor is.

Ez a sztárpár nem kér a Szombat Esti Lázbólhttp://www.life.hu/bulvar/20140317-bodi-guszti-es-bodi-margo-nem-szerepel-a-szombat-esti-laz-produkcioban.htmlValószínűleg sokkal több celebpárt keresett meg az RTL Klub, mint amennyien végül elvállalták a Szombat Esti Lázban való szereplést. A visszautasítók között van Bódi Guszti és felesége, Margó is. Az ok igencsak egyszerű.TV + BulvárOrigoSzinetár Dóra és szerelme is táncolnak a Szombat Esti Lázban!http://www.life.hu/bulvar/20140314-szinetar-dora-es-makranczi-zalan-a-szombat-esti-laz-produkcioban.htmlAhogy a Life.hu már beszámolt róla, tavasszal a Csillag Születik helyett a Szombat Esti Láz produkcióval készül az RTL Klub. A műsor készítői szerelmespárokat szakítanak szét, hogy aztán profi táncosok oldalán csaphassanak össze egymással. Kiderült, hogy még egy pár csatlakozott a produkcióhoz.TV + BulvárMTI/Balázs AttilaSzerelmespárok versenyeznek majd egymással a Szombat Esti Lázbanhttp://www.life.hu/bulvar/20140311-gregor-bernadett-szineszno-es-parja-szarvas-attila-is-tancol-a-szombat-esti-lazban.htmlMúlt héten fény derült a Szombat Esti Láz első sztárpárjára, most pedig megmutatjuk a második párost is.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.