Krasznai Tünde kábítószerfüggő volt

Forrás: facebook/Krasznai Tünde -
függő X-Faktor énekesnő Krasznai Tünde kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb súlyos titok derült ki az X-Faktorból megismert énekesnő múltjáról.

Krasznai Tünde, amikor bekerült a tehetségkutató műsorba, nyíltan vallott pornós múltjáról. Nemrég pedig azt is elmesélte, hogy nehéz gyermekkora volt. A hot! magazin megkérdezte Tündétől, miért mondta, hogy fiatalkorában kemény időszakot élt át.

Forrás: facebook/Krasznai Tünde

„Kábitószerfüggő voltam" – mondta szűkszavúan a lapnak Tünde, akinek a hangjából érezni lehetett, hogy nem büszke a múltjára és nem szeretne további részletekbe bocsátkozni.

Bárdos András és Máté Kriszta is táncol a Szombat Esti Lázban http://www.life.hu/bulvar/20140320-bardos-andras-es-mate-kriszta-a-tv2-egykori-musorvezetoi-elvallaltak-a-szombati-esti-lazat-az-rtl.html A TV2 egykori híradósai aláírtak az RTL Klubhoz. TV + Bulvár -- Műsort kap Horváth Éva http://www.life.hu/bulvar/20140319-megruhazlak-cimmel-realityt-indit-a-viasat3-a-musorvezetoje-horvath-eva-lesz.html Megruházlak! címmel indít realityt a Viasat3 áprilisban. A műsorvezető Horváth Éva lesz, a szakmai zsűrit Makány Márta képviseli. A valóságshow-ban amatőr tervezők átlagemberek ruhatárát alakítják át, de minden héten lesz sztárvendég is, a versenyzők őt is átöltöztetik. TV + Bulvár Fotó: Szabó Balázs - Origo Nem Claudia vezeti a Rising Start? http://www.life.hu/bulvar/20140319-a-tv2-rising-star-cimu-musorat-nem-liptai-claudia-vezeti-a-sztarban-sztar-cimu-musorban-azonban.html Sajtóhírek szerint Liptai Claudia helyett valaki másra bízná a TV2 az ősszel adásba kerülő új műsora, a Rising Star vezetését. A TV2 sajtóosztálya azt állítja, még bárki szóba jöhet. TV + Bulvár Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.