Hujber Ferenc Demcsák Zsuzsa kép fotó NaNee! Majka akt telefon Fenyő Iván SzuperTV2
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mokka műsorvezetője a róla készült pikáns felvételeket Majkának mutatta meg.

Demcsák Zsuzsa izgalmas képeiért milliókat fizetnének, de ő eddig senkinek nem mutatta meg ezeket. Majkával azonban kivételt tett. A műsorvezető a SuperTV2 NaNee! című műsorában faggatta Détár Enikőt, Fenyő Ivánt, Hujber Ferencet és Demcsák Zsuzsát arról, miket őrizgetnek a telefonjukon – írja a Bors.

Forrás: TV2

„A telefonomon van erotikusnak nevezhető fotó, de erről nem árulok el többet. Persze vigyázok a mobilra, mert azt nagyon nem szeretném, ha illetéktelenek kezébe kerülnének a benne tárolt képek. Tudom, hogy sokat érne egyeseknek. Tizenöt éve akarnak meggyőzni különböző magazinok, hogy mutassam meg magam ruhátlanul, már közel húszmilliós ajánlatokról tudok beszámolni, mégsem mondok igent, a gyermekeim miatt. Soha nem hoznám őket ilyen helyzetbe" – magyarázta Demcsák.

A lap megkereste Majkát is, hátha tőle többet tudnak meg a titkolt képekről. „Láttam Zsuzsát, hát nem semmi! Természetesen szakmai szemmel vizsgáltam a fotókat, mint műsorvezető. Muszáj utánajárnom, ha állít valamit a riportalanyom. Mi van, ha nem mond igazat? Nem csaphatjuk be a nézőket!" - viccelődött Majka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.