Kasza Tibor rettegne önmagától

Forrás: Kasza Tibor/Facebook -
Kasza Tibor Nagy Duett zsűritag
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kasza Tibor gyilkos humora és epés megjegyzései kísérték a vasárnap véget érő Nagy Duett adásait. A zsűri egyik tagja bevallotta, ő maga nagyon rosszul viselné a saját értékeléseit.

A nyelvét mások gyengéin köszörülő showman nem merne kiállni a színpadra úgy, hogy ő ülne a zsűriben és magát kellene értékelni.

"Nem vagyok szívbajos, amit gondolok, az egyszerűen kikívánkozik belőlem. Annyit viszont elárulok, hogy én rosszul viselném a saját értékeléseimet, de még jó, hogy nem én énekelek. Nagyon feszengenék, ha tudnám, hogy magam elé kell kisétálnom. Egyetlenegy esetben vállalnám a szereplést, ha tudnám, hogy nem én fogom magamat zsűrizni" - nevetett Kasza, aki állítása szerint magával szemben a legkritikusabb.

Forrás: Kasza Tibor/Facebook

„Éjszakákon át őrlődöm apró dolgokon, mit lehetett volna jobban csinálni a műsoromban. Szőrszálhasogatás szintjén vagyok maximalista, nem állítom, hogy ez jó, de ez van. Ha az életutamat meg kellett volna rajzolnom, nem tippeltem volna, hogy lesz egy, a nevemet viselő, önálló show-műsorom, ami az én spontaneitásomra épül. Ez nagy lehetőség, igyekszem vele élni. De megtartottam a fotózást és a zenélést is. Bármeddig tart a műsorom, az ajándék. Addig szórakoztatom az embereket, amíg van rá igény, nem fogok tíz körömmel ragaszkodni a képernyőhöz."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.