VV Éva színésznő pornó TV2 Az élet show-ja Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gere Barbaráról, aki Az élet show-jában is szerepel - Baukó Éva jó barátnőjéről -, kiderült, hogy pornószínésznő.

Barbi, aki Daniella Rose néven szerepel a felnőttfilmekben, azon kevesek közé tartozik, aki szereti a munkáját, sőt élvezi is, amit csinál – írja Blikk. „Eleinte a pénz motivált, de most már úgy fogom fel, hogy ez a munkám, és nincs bennem emiatt rossz érzés. A stábtagokkal is jóban vagyok, és be kell valljam, amióta ezt csinálom, boldogabb az életem, hiszen az anyagiak szempontjából nincs gondom, sok szabadidőm van, és munka közben teljesen ki tudok kapcsolni" - mesélte a lapnak a lány.

Forrás: Baukó Éva

"Igazából elmondhatom magamról, hogy szeretem a munkámat, de amint megcsinálok egy szettet, és kilépek az ajtón, olyan, mintha nem is lett volna. Szerencsére a szüleim és a barátaim elfogadták, hogy pornózok" – tette hozzá Barbi, aki nem szórja a pénzt, hanem próbál spórolni, hogy idővel továbbléphessen.

Kétszer is életveszélybe került Mesterházy Attilahttp://www.life.hu/bulvar/20140325-ketszer-is-eletveszelybe-kerult-mesterhazy-attila.htmlA Life.hu "A politikus is ember" című sorozatában politikusok mindennapjait, politikától távoli, emberi arcát mutatja be - politikamentesen. Ismerjétek meg jobban az MSZP elnökét, Mesterházy Attilát, a Kormányváltók miniszterelnök-jelöltjét. TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.huAmerikában építi karrierjét Tolvai Renihttp://www.life.hu/bulvar/20140326-tolvai-reni-enekesno-amerikaban-epiti-karrierjet-es-steve-cuiffo-hires-producer-is-felfigyelt-ra.htmlReni élete legszebb időszakát éli, hiszen Amerikában járt egy promóciós turnén, ahol egy hihetetlen ajánlatot kapott.TV + Bulvár--Nótár Mary nem énekel Fekete Lacivalhttp://www.life.hu/bulvar/20140325-notar-mary-enekesno-fekete-lacit-nem-viszi-magaval-a-koncertjeire.htmlAz énekesnő nem viszi magával koncertjeire Magyarország legerősebb emberét.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.