Ezért nyerhették meg Cookyék A Nagy Duettet

Music Fm kommentelés TV2 Cooky Nagy Duett Dundika Hien Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nagy Duett közösségi oldalán a kommentelők megfejtették, miért nyerhette meg a döntőt Cooky és Hien.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, sokak meglepetésére Cooky és Hien nyerte A Nagy Duett 3. szériáját. Ahogy az lenni szokott, a műsor után elindultak a találgatások, hogy miért éppen ők lettek a befutók. A műsor Facebook-oldalán a rajongói hozzászólásokban jó páran gratuláltak a párosnak, de volt, aki azt írta, Király Viktornak és Dundikának kellett volna nyernie. Az egyik kommentelő egyenesen vonyításnak nevezte a rádiós és a vietnámi énekesnő produkcióját.

Forrás: TV2

"Az eddigi szériát olyanok nyerték, akik tudnak énekelni, ez meg csak fejhangon visított végig! Szégyen!" – írja egy hozzászóló.

Természetesen sokan megvédték a párost:
"Ne szégyenezzetek, mert ők érdemelték meg a győzelmet, pont azért, mert nem magyarok és mégis nagyon szépen énekeltek!"

Van, aki egyenesen tudni véli, miért nyerhetett Cooky: "Viktorék sokkal jobbak voltak... a hamis Cooky megnyerte, gondolom sok Music Fm-es szavazatot kapott."

Valószínűleg a kommentelőnek abban igaza lehet, hogy mivel a műsor egyik támogatója a Music Fm rádió volt, Cookynak az éteren keresztül jobban sikerült mozgosítania rajongóit.

Összegabalyodott Pokorny és Dolhaihttp://www.life.hu/bulvar/20140331-pokorny-lia-szinesz-es-dolhai-attila-szinesz-a-nagy-duett-dontojeben-erotikus-tancot-lejtett.htmlSzexi tapadós táncot lejtett A Nagy Duettben Pokorny Lia és Dolhai Attila, akik között láthatóan izzott a levegő.TV + Bulvár--VV Iza a párbajgyőzteshttp://www.life.hu/bulvar/20140330-az-rtl-2-valovilag-6-cimu-musoranak-parbajan-vv-iza-es-vv-charlotte-csapott-ossze.htmlAki igazi cicaharcra számított a ValóVilág 6 vasárnap esti párbaján, nem csalódott. A stúdióban két "ősellenség" Iza és Charlotte csapott össze egymással. TV + BulvárRTLKLUBAlig van fellépése Krasznai Tündénekhttp://www.life.hu/bulvar/20140330-az-rtl-klub-x-faktoranak-harmadik-helyezettje-krasznai-tunde-elhagyna-az-orszagot-keves-a-fellepese.htmlAz X-Faktor harmadik helyezettje nincs könnyű helyzetben. Kevés a fellépése, alig hívják énekelni. Krasznai Tünde azt fontolgatja, külföldön próbál szerencsét.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.