tűsarkú cipő Sarka Kata Kasza! (tévéműsor) alacsony ideál SuperTV2 Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A SuperTV2 Kasza! című műsorában vicces kijelentést tett Sarka Kata. 

Kasza Tibi kérdésére Kata bevallotta, hogy a férfiideálja pont olyan, mint Hajdú Péter, csak tíz centivel magasabb. Hozzátette: Péter nem örül, ha neje magassarkú cipőt vesz fel, mivel egyforma magasak, és olyankor Kata "megnyúlik". Hajdú ilyenkor zsiráfnak gúnyolja feleségét.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Dobó Kata műsorát örökölte meg Tatár Csillahttp://www.life.hu/bulvar/20140401-uj-musort-kap-tatar-csilla-stilusvadasz-cimmel-a-tv2-n.htmlA Facebookon tette közzé örömét Tatár Csilla: elkezdődtek a műsorvezető divatműsorának felvételei. A Stílusvadász című műsort Dobó Katától veszi át a Mokka műsorvezetője. TV + BulvárOrigoVV Iza a párbajgyőzteshttp://www.life.hu/bulvar/20140330-az-rtl-2-valovilag-6-cimu-musoranak-parbajan-vv-iza-es-vv-charlotte-csapott-ossze.htmlAki igazi cicaharcra számított a ValóVilág 6 vasárnap esti párbaján, nem csalódott. A stúdióban két "ősellenség" Iza és Charlotte csapott össze egymással. TV + BulvárRTLKLUBBerki csúnyán viselkedetthttp://www.life.hu/bulvar/20140330-a-tv2-edes-eletenek-sztarja-berki-krisztian-es-hodi-pamela-megint-veszekedett.htmlBár nemrégiben még romantikáztak, most, a hétköznapok visszatértével újra marja egymást Pamela és Berki. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.