Dobó Kata műsorát örökölte meg Tatár Csilla

Forrás: Tatár Csilla/Facebook -
Dobó Kata TV2 Tatár Csilla műsor Stílusvadász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Facebookon tette közzé örömét Tatár Csilla: elkezdődtek a műsorvezető divatműsorának felvételei. A Stílusvadász című műsort Dobó Katától veszi át a Mokka műsorvezetője. 

"Építészettel, designnal, gasztronómiával, női témákkal és persze a divattal is foglalkozni fogunk. Remélem, szeretni fogjátok a Stílusvadászt, minden vasárnap délben, velem" - posztolta a Facebookra Csilla, aki korábban is többször hangsúlyozta, hogy a divat nagy szerepet tölt be az életében.

Forrás: Tatár Csilla/Facebook

A Bors információi szerint Dobó Katát elárasztják felkérésekkel, de nem tud minden lehetőséggel élni, ezért úgy döntött, átadja a stafétát. "Csilla tüneményes, vibráló teremtés, közös a menedzsmentünk, így többször találkoztunk már. Új színt visz majd a műsorba" – magyarázta Kata.

"Meglepett, de örülök a feladatnak. Eltérő karakterek vagyunk Katával, és emiatt a műsor is megújul. Nemcsak divattal, hanem építészettel, női témákkal is rendszeresen foglalkozunk majd" - kommentálta Csilla.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.