Rubint Réka házasság Papp Gergely SuperTV2 Schobert Norbert Pimaszúr Ottalszik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fitneszguru sok-sok éve, még rendőrként már volt nős. Pimasz Úrnak árult el részleteket a fiatal frigyről.

Papp Gergőnek beszélt első házasságáról Schobert Norbi. A SuperTV2-n futó Pimasz Úr Ottalszik című műsorban Norbi elmesélte, hogy még fiatal rendőrként, 24 évesen nősült meg először, de csak három hónapig tartott a kapcsolatuk.

Forrás: Fotó: Mudra László/Life.hu

„Aranyos lány volt, nagyon szerettem, de hamar elhidegültünk egymástól" – mondta Norbi, aki hozzátette: ő volt a bolond, hogy gyorsan nősülésre adta a fejét. Azért tette ezt, mert egyrészt szerette a lányt, másrészt felnőtté válása első lépéseinek tekintette. Viccesen megjegyezte, hogy nincsenek eltitkolt gyerekei és a téma nem tabu otthon, jelenlegi felesége, Rubint Réka tud mindenről.

Kiderült egyébként az is, hogy Rékának is volt komoly kapcsolata Norbi előtt, gyűrűs menyasszony volt, mégis úgy érzik, ők egymásnak lettek teremtve.

A teljes riportot és a Norbi első házasságáról készült vicces fotókat az alábbi videóban megnézhetitek:

Nem vették vissza a munkahelyére a villalakót, VV Alexáthttp://www.life.hu/bulvar/20140401-vv-alexat-nem-vettek-vissza-a-munkahelyere.htmlHiába volt jó hostess, nem várták vissza tárt karokkal egykori munkahelyére VV Alexát. A villából elsőként távozott, fura nevetésű lányt nem foglalkoztatja a jövőben egykori munkaadója - tudta meg a Life.hu.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huTerápiával segítene a pornósoknak Krasznaihttp://www.life.hu/bulvar/20140402-krasznai-tunde-az-x-faktor-enekesnoje-pornos-lanyoknak-segitene-prevencios-programokon.htmlKrasznai Tünde úgy döntött, szeretné azokat a lányokat segíteni, akik rossz útra tévedtek és kitörnének a pornóvilágból.TV + Bulvár--VV Iza: "Terhes vagyok, Krisztián"http://www.life.hu/bulvar/20140402-az-rtl-2-valovilag-6-musoraban-vv-iza-vv-krisztiannak-fura-kijelentest-tett-miszerint-terhes.htmlFura előzetest töltött fel az RTL 2 a ValóVilág 6 oldalára: értelmezni mi sem tudjuk a nézőcsalogató perceket, de azért megosztjuk veletek.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.