Papp Gergő Rubint Réka Pimasz Úr ottalszik SuperTV2 Schobert Norbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Super TV2 Pimasz Úr Ottalszik című műsorában Schobert Norbi arról mesélt Papp Gergőnek, hogy nem is olyan régen szinte az egész vagyonát elveszítette.

A fitneszgurut 4 évvel ezelőtt a fogyasztóvédelem büntette meg egy reklám miatt. "Nem volt pénzem arra, hogy kifizessem a villanyszámlát, el kellett adni a kocsimat" - emlékezett vissza Norbi arra az időre, amikor beütött a crach.

Forrás: SuperTV2

Nos, Schoberték azóta ismét összeszedték magukat, sőt, úgy tervezik, eladják 300 négyzetméteres luxusingatlanjukat, és építkezésbe fognak.

Vasárnap kiengedik a villalakókathttp://www.life.hu/bulvar/20140403-az-rtl-2-valovilag-6-musoraban-a-villalakokat-kiengedik-az-orszaggyulesi-valasztasokra.htmlA ValóVilág történelmében most először fordul elő, hogy éppen fut a valóságshow a választások ideje alatt. Természetesen a villalakóknak is van lehetőségük szavazni, így vasárnap egy kis időre elhagyhatják a villát.TV + BulvárOrigoMellműtétéről beszélt Gaál Noémihttp://www.life.hu/bulvar/20140403-gaal-noemi-a-tv2-idojosa-arrol-beszelt-onertekeleset-is-megvaltoztatta-a-mellmutete.htmlGaál Noémi arról beszélt, hogy mellnagyobbító műtéte a személyiségét is átformálta.TV + Bulvár--Győző megfenyegette Beáthttp://www.life.hu/bulvar/20140402-a-tv2-edes-eletenek-szereploje-gaspar-gyozo-megfenyegette-beat.htmlOlyan régen írtunk már Gáspár Győzőékről, hogy a már címével is - Győzike kettészedi Bea száját - irodalmi magasságokkal kecsegtető, nézőcsalogató videó mellett most nem tudtunk szó nélkül elmenni. TV + BulvárRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.