földrengés Edvin Marton család Magyarország Los Angeles hegedűművész költözés rettegés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hegedűvirtuóz úgy döntött, elég a rettegésből, és hazaköltözik Los Angelesből családjával együtt Magyarországra.

Ahogy a Life.hu is megírta, Edvin Marton családja Amerikában megtapasztalta, milyen az, amikor földrengés rázza meg a házat, ahol élnek. A család emiatt és sok egyéb kisebb ok miatt úgy döntött, hamarosan hazaköltöznek – írja a Story.

Forrás: Facebook/Edvin Marton

„Próbáltunk új kapcsolatokat építeni, új barátságokat kötni, de nem igazán sikerült. Hiányoznak a barátaink, a családunk" – kezdte Edvin, akitől kedvese vett át a szót. „Rémisztő volt a földrengés, nagyon megijedtünk, amikor már a poharak is összetörtek a szekrényben. A gyerekek miatt nem mutattuk a félelmünket, de az asztal alá bújtunk mindannyian" – mesélte Adrienn, aki hozzátette, számtalan jó emlékkel is gazdagodtak. A gyerekek már anyanyelvi szinten beszélnek angolul és a család a kint töltött idő alatt teljesen összekovácsolódott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.