valóvilág fotósorozat TV2 erotikus szexi ördög Az élet show-ja Angyal expasi Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori valóságshow-hősnő úgy döntött, párját, „Nyuszit" meglepi egy nyálcsorgatós fotósorozattal.

Évi az Élet show-ja kamerái és volt párja (!) kíséretében vonult fotóstúdióba, ahol a vagány szerelés és az ostor elengedhetetlen kellékek voltak.

„A piros ördögruha illet legjobban hozzám, mert egy ördög vagyok angyalbőrbe bújva" – mosolygott Évi, akit egyáltalán nem zavart, hogy volt kedvese is jelen volt a felvételeknél. „Feri nem zavart, mert úgyis a fotósra koncentráltam" – magyarázta a lány.

Feri nagyon meg volt elégedve az eredménnyel. Többször megdicsérte Évát, aki egy hatalmas öleléssel köszönte meg a szép szavakat exének.

Növényi új cicikkel lepte meg párjáthttp://www.life.hu/bulvar/20140404-novenyi-norbert-olimpiai-bajnok-birkozo-eskuvo-helyett-hatalmas-mellekkel-lepte-meg-kedveset.htmlEsküvő helyett inkább hatalmas méretű műmellel ünnepli kapcsolatát Növényi Norbert és párja, Kriszta.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huFésűs Nelly el akarta vetetni a babájáthttp://www.life.hu/bulvar/20140404-fesus-nelly-el-akarta-vetetni-a-babajat.htmlFésűs Nelly kedvese, Vajtó Lajos megrögzött agglegény, mégis ő intézte úgy a dolgokat, hogy világra jöhessen közös gyermekük. A színésznő ugyanis el akarta vetetni a babát.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huVV Dyára közmunka várhathttp://www.life.hu/bulvar/20140403-vv-dyara-a-valovilag-5jatekosara-kozmunka-varhat-ha-a-birosag-eliteli-szabalysertes-miatt.htmlAz egykori valóságshow-hőst többször feljelentették a szomszédai, ezért a rendőrök eljárást indítottak ellene.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.