szerencsejáték L. L. Junior játékgép
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öt évvel ezelőtt kemény időszaka volt L.L. Juniornak. A már akkor is sikeres rapper teljesen ráállt a szerencsejátékra és rengeteg pénzt szórt el. Ma már tudja, hogy mindez felelőtlenség volt.

"Nagyon sok pénzt elbuktam, de ennek már több esztendeje" - vallott szenvedélyéről L.L. Junior a Super TV2 Nanee! című műsorában. A sikeres rapper a műsorvezető, Majka kérdésére elmondta: pár millió forintot biztosan elbukott játékgépen.

Forrás: Schumy Csaba

Állítása szerint nem volt függő, csak - ahogy ő mondta - "nagyon rá volt állva" a dologra. "Fiatalság, bolondság, elszórtunk egy csomó pénzt, ebben semmi zavarba ejtő nincs számomra. Kemény időszak volt, utólag belátom. Bárcsak ne lett volna, sokkal több pénzem lenne, nagyon sok pénzem, mert nagyon sokat buktam valójában" - idézte a rapper szavait a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.