Elkezdődtek a villantások a Szombat Esti Lázban

2014.04.05. 21:41

Volt mit nézni a Szombat Esti Láz - A nagy félrelépés című show-műsorban, amely új formában került a képernyőre! Az idén is nyolc páros indult, de a felkért hírességek valódi párt alkotnak a valós életben is, azaz férj és feleség, vagy párkapcsolatban élők. 

Eszményi Viktória Cseh-Szakál Tiborral lépett színpadra, férjét, Heilig Gábort Südi Iringó táncoltatta meg. Szinetár Dóra táncpartnere Angyal Andris volt, szerelme, Makranczi Zalán Práger Kittyvel táncolt. Szabó Győző Karcagi Dalmával, Rezes Judit pedig Lehoczky Györggyel alkotott egy párost, Máté Krisztina Orosz Józseffel, Bárdos András pedig Molnár Andreával ropta. 

 Ebben a szériában nincs kiesés, de a táncospárok teljesítményét értékelte a zsűri. Nem voltak bőkezűek,  a maximálisan adható 10 pont helyett a legtöbbször csak 5 pontot osztogattak, végül minden zsűritag 5 plusz pontot adhatott kedvenc párosának. Ez alaposan megkavarta a kialakult sorrendet, így Máté Krisztina és Rezes Judit került holtversenyben az első helyre. 

 

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

 

 Makranczi Zalán színész táncpartnerével Práger Kittyvel remekül érezte magát a színpadon, és produkciójuk is szórakoztató volt, ám a zsűritől mégis ők kapták a legkevesebb pontot.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

 

 

 

Szombat esti lázvillantás