Gór Nagy Máriát a diákok tartják fiatalon

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
színítanoda iskola színész diák tanár Gór Nagy Mária
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén ünnepli fennállásának 30. évfordulóját Gór Nagy Mária színítanodája. A komoly eredményeket felmutató iskola annyira sikeressé nőtte ki magát, hogy ősztől államilag támogatott intézményként folytatja a működését.

Körülbelül 600 diák végzett az elmúlt 30 év alatt Gór Nagy Máriánál, sokan tanárként tértek vissza az iskolába. Az egyik oktató hiába dolgozik már 30 éve Marinak, nem kap fizetést.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
/1404/30__s201447142254Borzalmas anyós volt Gór Nagy Máriahttp://www.life.hu/bulvar/20130802-gor-nagy-maria-szineszno-borzalmas-anyos-volt.htmlA fiús anyákkal állítólag mindig gond van. Ők azok, akik nem bírják megállni, hogy bele ne szóljanak gyerekük párkapcsolatába. Gór Nagy Mária is beleesett már ebbe a hibába, de viselkedését azóta megbánta.TV + BulvárKapócs Zsóka teljesen megváltozotthttp://www.life.hu/bulvar/20140404-kapocs-zsoka-teljesen-megvaltozott.htmlTeljesen új külsővel jelent meg Gór Nagy Mária Színitanodájának 30. születésnapi partiján Kapócs Zsóka.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huFésűs Nelly el akarta vetetni a babájáthttp://www.life.hu/bulvar/20140404-fesus-nelly-el-akarta-vetetni-a-babajat.htmlFésűs Nelly kedvese, Vajtó Lajos megrögzött agglegény, mégis ő intézte úgy a dolgokat, hogy világra jöhessen közös gyermekük. A színésznő ugyanis el akarta vetetni a babát.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.