Bea asszony megverte Győzikét

TV2 Gáspár Győző verekedés hűtlenség Édes Élet Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár napja arról írtunk, hogy Gáspár Győző eltűnt az Édes Élet forgatásáról. Akkor nem értettük, de most a TV2 jóvoltából megvilágosodhattunk. Íme az előzmények, amikor is egy csókból balhé kerekedett.

Unalmas lenne a Gáspár család élete, ha nem lenne Győző bátyja, Zsolti. A jóindulatú tesó benyögte, hogy egy klipforgatáson Győzike egy fiatal lánnyal csókolózott, Beánál pedig elszakadt a cérna. A cuki asszonyka először a fején lévő vizes törölközővel csapkodta hites urát, majd a "gyere, csókolózzá' a tenyeremmel" felkiáltással ütötte-verte. "Ha már az indulataimat nem tudom fékezni, eljár a kezem. Juj, be kéne vennem egy nyugtatót" - summázta Bea idegállapotát. Ahogy eddig, szavakat most sem nagyon találunk, úgyhogy videó következik:

A műbalhé is megvolt természetesen. Az amúgy kamerafüggő Győző - vélhetően rendezői utasításra - elzavarta az Édes Élet stábját a házából, majd maga is elviharzott. Szuper.

Életre szóló élményeket szerzett Dudás Ádámhttp://www.life.hu/bulvar/20140407-dudas-adam-a-tv2-tenyek-musorvezetoje-a-szahara-sivatagban-tuneziaban-homokviharba-keveredett.htmlÉlete egyik legnagyobb kalandján van túl a Tények műsorvezetője. Tunéziában, a Szahara sivatagban járt, ahol homokviharba keveredett.TV + BulvárOrigoNosztalgia, szakítás és balhékhttp://www.life.hu/bulvar/20140404-a-life-hu-bulvarkokteljaban-schobert-norbi-sarka-kata-ll-junior-kiszel-tunde-toth-gabi-tv2-rtl-klub.htmlSchobert Norbi és Sarka Kata magánéletükről, nehézségeikről és örömeikről vallottak. Kiszel Tünde balhét okozott, Juniorék pedig összevesztek. A Life.hu a héten is elhozta neked a legütősebb sztárhíreket, amiket most fel is eleveníthetsz.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huCharlotte igent mondott Simonnakhttp://www.life.hu/bulvar/20140404-az-rtl-2-valovilag-6-musoranak-szereploi-vv-charlotte-es-vv-simon.htmlA Normafán kérte meg villabéli kedvese, Charlotte kezét Simon. A párocska mindenzt az RTL Klub 8:08 Minden reggel című műsorában mesélte el.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.