X-Faktor szabály gyerekek Tóth Lüszi Az ének iskolája Schiwert-Takács László Megasztár jelentkezés Patai Anna RTL Klub Hien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új szabályt hoztak az RTL Klub szerkesztői és az X-Faktor 2014-es évadába már 14 éves gyerekek is jelentkezhetnek.

Lejjebb vitte az RTL Klub a korhatárt az X-Faktornál, így gyerekek is próbálkozhatnak és akár meg is nyerhetik a tehetségkutatót – írja az Origo.hu.

Idén már egy gyermek is esélyes lehet a főnyereményre Forrás: RTL Klub

"Idén a korhatár 14 év, így azok a fiatal tehetségek is jelentkezhetnek, akiknek eddig nem volt lehetőségük. Fontosnak tartom, hogy ne gyerekként kezeljük ezeket a fiatalokat. Ez a generáció már szinte felnőttként gondolkodik és önálló elképzeléseik vannak a jövőről. Gyakran tapasztalom, hogy aki már gimnazistaként elhatározza, milyen karriert szeretne befutni, annak sikerül is" – foglalta össze az elmúlt évek tapasztalatait a Borsnak Schiwert Takács László, a csatorna kreatív főszerkesztője.

Például a Megasztár korábban már próbálkozott kiskorúakkal, így került a show-ba Hien, Tóth Lüszi vagy Patai Anna. Az Ének iskolája tehetségkutató műsorba pedig kizárólag ilyenek jelentkezhetnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.