Felfüggesztett börtönt kapott Knézy Jenő

Fotó: Pályi Zsófia [origo] -
MTVA focivébé Knézy Jenő bántalmazás ítélet felfüggesztett börtön kommentátor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felesége bántalmazásáért ítélték el a sportriportert, és kikerült a brazíliai futballvébére utazó kommentátori csapatból is.

"A hír igaz, nem közvetítek Brazíliából, de ennél többet az ügyről nem mondhatok" – mondta Knézy Jenő a Blikknek. A riportert volt felesége 2008-ban jelentette fel bántalmazás miatt, és azt mondta, a férfi eltörte az állkapcsát – írja az Origo.hu.

Fotó: Pályi Zsófia [origo]

A kommentátor ellen súlyos testi sértés kísérlete és könnyű testi sértés miatt indult eljárás, 2011-ben pedig 10 hónap börtönbüntetést kapott, de ezt felfüggesztették, másodfokon pedig felmentették. A Bors úgy tudja, az orvosi jelentésből kiderült, hogy törésnek nem volt nyoma a nő állkapcsán.

A Blikk információi szerint az ügy visszakerült első fokra, és a bíróság megállapította Knézy bűnösségét, aki hat hónapos felfüggesztett börtönbüntetést kapott, de ez még nem jogerős, és a kommentátor fellebbezett ellene.

Az MTVA sajtóosztályán megerősítették, hogy Knézy nem utazik a vébére, de nem kívánták kommentálni az ügyet.

Sarka Kata párkapcsolati tanácsaihttp://www.life.hu/bulvar/20140407-sarka-kata-a-nagy-duett-sztarja-parkapcsolati-tanacsokat-adott-az-edes-elet-sztarjanak-l-l-junior.htmlKata az Édes Élet sztárjának, az éppen szakítófélben lévő L.L. Juniornak adott párkapcsolati tanácsokat.TV + Bulvár--Mélyponton van Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/bulvar/20140407-berki-krisztian-sportolo-fizikai-es-mentalis-melypontra-kerult-gyalogturaja-soran.htmlA sportoló, aki nemrég kitalálta, hogy legyalogol több száz kilométert, nagyon elbizonytalanodott küldetésével kapcsolatban az egyik helyszínen. Facebookra posztolta videoüzenetét.TV + BulvárOrigoGór Nagy Máriát a diákok tartják fiatalon http://www.life.hu/bulvar/20140407-gor-nagy-mariat-a-diakok-tartjak-fiatalon-a-szinitanodajaban.htmlIdén ünnepli fennállásának 30. évfordulóját Gór Nagy Mária színítanodája. A komoly eredményeket felmutató iskola annyira sikeressé nőtte ki magát, hogy ősztől államilag támogatott intézményként folytatja a működését.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.